Ľubomír Hudačko Krimi

Nové info týkajúce sa bitky v trolejbuse: Súd zamietol sťažnosti Mira a Filipa!

Krajský súd v Prešove na neverejnom pojednávaní zamietol sťažnosti dvoch mladíkov - Filipa a Miroslava, ktorí boli vzatí do väzby po tom, čo v januári podľa polície ešte s ďalším tínedžerom v trolejbuse Dopravného podniku mesta Prešov zbili muža (40).

Ilustračný obrázok k článku Nové info týkajúce sa bitky v trolejbuse: Súd zamietol sťažnosti Mira a Filipa!
Zdroj: YouTube.com

Ako informoval hovorca KS v Prešove Michal Drimák, sťažnosť dvoch mladíkov na rozhodnutie okresného súdu o vzatí do väzby vyhodnotil KS ako nedôvodnú. Zatiaľ nie je podľa neho jasné, kedy proces s tromi chlapcami (18, 18) začne.

V trolejbuse mestskej hromadnej dopravy v Prešove upozornil 12. januára muž (40) troch chlapcov na to, aby sa správali slušne. Mladíci ho podľa polície za to napadli, zhodili na zem, udierali a kopali do tváre a celého tela a v útoku pokračovali aj po príchode na zastávku na Levočskej ulici.

Privolaní policajti ich síce zadržali, no po vykonaní procesných úkonov boli prepustení. Večer 13. januára ich znova zobrali do väzby. Okresný súd rozhodol o väzbe pre Filipa a Miroslava, Matej je stíhaný na slobode. Podľa informácií od hovorcu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniela Džobaníka bolo voči nim vznesené obvinenie pre trestný čin výtržníctva formou spolupáchateľstva.

Čítajte o prípade viac!

Šokujúca bitka v Prešove!

foto: youtube

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM