Ľubomír Hudačko Krimi

Prešovčan (40) v trolejbuse čelil hrôze: Mladíkom vytkol správanie, začali ho biť!

Prešovčan (40) počas cestovania v trolejbuse podľa polície upozornil troch chlapcov, ktorí hulákali, kričali a vulgárne nadávali, aby sa správali slušne. Hneď po upozornení ho podľa mužov zákona fyzicky napadli!

Ilustračný obrázok k článku Prešovčan (40) v trolejbuse čelil hrôze: Mladíkom vytkol správanie, začali ho biť!
Zdroj: TASR

Mladíci muža podľa polície udierali a kopali do tváre i celého tela.

„Hneď po upozornení mladíci muža fyzicky napadli, udierali ho a kopali do tváre i celého tela. Trolejbus medzitým došiel na zastávku na Ul. Levočskej, v Prešove, kde útočníci vystúpili von pričom strhli so sebou aj napádaného muža. V útokoch pokračovali aj ďalej,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Ľudia prítomní v trolejbuse ako aj na zastávke podľa hovorkyne vyzývali útočníkov, aby prestali, ale políciu zavolali až neskôr. Privolaní policajti potom mladíkov okamžite zadržali a obmedzili na osobnej slobode. Tí sa k činu priznali.

„Podozrivých zo zadržania prepustil opatrením policajt, o čom informoval službukonajúcu prokurátorku. Trojica mladíkov však bola opätovne zadržaná a bolo im vznesené obvinenie pre prečin výtržníctva. Následne boli umiestnení do cely policajného zaistenia a bude spracovaný návrh na ich vzatie do väzby,“ uviedol krajský policajný hovorca Daniel Džobaník.

J. Migaľová dodala, že napadnutý muž bol prevezený do nemocnice na ošetrenie – utrpel viaceré zranenia, predpokladaná doba liečenia bola predbežne stanovená na sedem dní.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Čítajte o prípade viac!

Chlapcom z trolejbusu rozšírili obvinenia!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM