Ľubomír Hudačko Rôzne

Netradičný dar pre primátorku Prešova: Kličko jej venoval svoje boxerské rukavice

Prešovská primátorka obdržala naozaj zaujímavý dar. Vitalij Kličko jej totiž venoval svoje boxerské rukavice. Čo na to povedala samotná Andrea Turčanová?

Ilustračný obrázok k článku Netradičný dar pre primátorku Prešova: Kličko jej venoval svoje boxerské rukavice
Zdroj: Peter Krajňák

Nestáva sa často, aby primátorka dostávala počas mestského zastupiteľstva darčeky. Tentoraz však privítala návštevu z Kyjeva a tá jej doniesla jeden naozaj netradičný. Delegácia zástupcov finančného odboru radnice spomínaného ukrajinského mesta tak nielenže neprišla s prázdnymi rukami, ale svojim darom aj fakt zaujala.

Delegácia z kyjevského magistrátu prešovskej hlave mesta totiž priniesla od boxerskej legendy a súčasného primátora Kyjeva Vitalija Klička jeho boxerské rukavice, ktoré A. Turčanovej poslal dokonca aj s podpisom.

Prvý, ktorý si dobrovoľne výskušal päsť primátorky bol mestský poslanec Rudolf Dupkala. A čo na naozaj neobvyklý dar hovorí samotná prešovská primátorka? „Myslím si, že teraz už kolegovia budú počúvať. Ďakujem za milé slová, aj za darček, ktorý určite využijeme v politickom boji,“ povedala s úsmevom po prijatí zaujímavého daru Andrea Turčanová.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM