Ľubomír Hudačko Správy

Vianočné trhy v Prešove? Už onedlho si budeme môcť dopriať aj primátorkin punč

Prešovské vianočné trhy sú v plnom prúde a už o pár dní na nich budete môcť naraziť aj na primátorkin charitatívny punč. Jeho cena bude dobrovoľná

Ilustračný obrázok k článku Vianočné trhy v Prešove? Už onedlho si budeme môcť dopriať aj primátorkin punč
Zdroj: TASR

V rámci prešovských vianočných trhov sa od pondelka (18.12.) začne v stánku „pod jedličkou“ podávať primátorkin charitatívny punč. Výťažok bude venovaný na charitatívne účely.

„Typický vianočný punč sa bude podávať počas vianočných trhov do 22.12. v čase od 10:00 do 19:00. Cena punču je dobrovoľná, výťažok z predaja bude venovaný ako pomoc Prešovčanom, ktorí sa ocitli v ťažkej životnej situácii. Finančné prostriedky budú použité na charitatívne účely pre OZ Návrat, Centrum pre obnovu rodiny Dorka a Gréckokatolícku charitu Prešov,“ uviedla hovorkyňa radnice Veronika Kmetóny Gazdová.

Touto formou sa podľa slov primátorky Andrey Turčanovej pomôže spríjemniť Vianoce tým, ktorí to naozaj potrebujú. „Mesto Prešov ďakuje poslancom a poslankyniam mestského zastupiteľstva, ktorí prisľúbili účasť, pracovníkom úradu, zariadení a zároveň všetkým, ktorí prídu podporiť myšlienku pomoci druhým,“ dodala hovorkyňa.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM