Ľubomír Hudačko Správy

Neobvyklé obohatenie prešovských vianočných trhov: V piatok nebo rozžiari ohňostroj!

Vianočné trhy v Prešove čaká netradičné obohatenie. Už v tento piatok budeme dvíhať hlavy smerom k nebu, rozžiari ho totiž ohňostroj!

Ilustračný obrázok k článku Neobvyklé obohatenie prešovských vianočných trhov: V piatok nebo rozžiari ohňostroj!
Zdroj: Mesto Prešov

Vianočné trhy v Prešove budú v piatok 15. decembra o 19.00 hod. ešte o čosi viac atraktívnejšie než obvykle. Toto obľúbené podujatie totiž práve vtedy zažije neobvyklé obohatenie.

Návštevníci si totiž budú môcť užiť darovaný večerný ohňostroj, ktorý rozžiari oblohu v centre Prešova. Radnica prezradila, že takýto zážitok daroval Prešovčanom Tomáš Juhas, ktorý šéfuje jednej z predajní na Záhradnej ulici.

„Začiatkom roka sa na mňa usmialo šťastie a vyhral som veľký ohňostroj. Mne, ako osobe príde trocha zbytočné si tento ohňostroj dať odpáliť a tešiť sa s toho sám, preto mi napadla myšlienka podarovať ho občanom mesta Prešov, ako poďakovanie za spoluprácu a priazeň v tomto roku,“ uviedol pán Juhas, ktorý týmto svojim rozhodnutím prinesie do centra Prešova netradičnú atrakciu. „Myslím si, že okrem pekného zážitku pre občanov to bude mať prínos aj pre mestské vianočné trhy a ich predajcov,“ dodal.

Prešovčania si tak môžu k piatkovému nákupu, či stretnutiu s priateľmi na vianočných trhoch obohatiť večer aj o zážitok, ktorý je bežne spájaný so záverom roka.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM