Správy

Národný týždeň manželstva opäť v Prešove: Kedy sa uskutoční a aký program prinesie?

Národný týždeň manželstva sa bude v Prešove opäť niesť v príjemnej atmosfére. Dopĺňať ho budú prednášky, športové aktivity, ale i sprievodné podujatia.

Ilustračný obrázok k článku Národný týždeň manželstva opäť v Prešove: Kedy sa uskutoční a aký program prinesie?
Zdroj: TASR

Národný týždeň manželstva sa v Prešove uskutoční v dňoch 11. – 17.2.2019 a jeho motto je Hráme spolu!

Aj v telocvični

„Program národného týždňa manželstva v Prešove bude naozaj pestrý. Každý pracovný deň od 17.00 do 19.00 v rámci akcie Dobrá rada môžu manželia využiť poradenstvo s odborníkmi z oblasti psychológie, cirkevného práva a financií v priestoroch UPC na Jarkovej ulici 77,“ informovala tlačová referentka Msú v Prešove Lenka Novotná.

V pondelok 11.2.2019 v čase od 16.30 do 18.00 si v rámci športového podujatia Hráme spolu volejbal môžu manželia potvrdiť heslo Hráme spolu nielen v manželstve, ale aj v telocvični. V ten istý deň o 19:00 bude vyhradený čas na rozhovory s názvom Pod povrchom – ide o posedenie pri pohári vína a dobrej hudbe s moderátorom Martinom Michelčíkom a jeho hosťami. Uskutoční sa vo Farskej pivnici U Nikodéma na Hlavnej ulici č. 81.

V utorok 12.2. o 17:00 sa pre zmenu uskutoční Slávnostné otvorenie výstavy vybraných fotografií z fotosúťaže s témou Hráme spolu v manželstve spojené s vyhlásením a ocenením víťazov tejto fotosúťaže. V stredu 13.2. o 17.00 sú manželia pozvaní na Čaj o piatej u Rákociho v Krajskom múzeu v Prešove na Hlavnej 86.

Na Valentína

Na Valentína 14.2. o 18.00 budú môcť zažiť Rande pod hviezdami a o 18:00 sa zúčastniť sv. omše za manželov s obnovou manželských sľubov a adoráciou. Sv. omšu bude celebrovať o. Peter Fogaš, riaditeľ Centra pre rodinu v Košiciach. Po sv. omši o 19.30 sa manželia Janka a Števo Pecuchovci podelia o svoje svedectvá.

„V piatok 15.2. od 18.30 do 20.30 na manželov čaká Piatková romantika – pohodový večer pri tónoch klavíra a dobrom nápoji s možnosťou zakúpiť si a zahrať hru Duet,“ pokračovala Novotná.

Sobotné popoludnie s názvom zaHRAJME si SPOLU bude patriť aktivitám a spoločenským hrám v príjemnom prostredí nielen pre páry, ale aj pre rodiny s deťmi. O 15:00 sa uskutoční aj prednáška klinického psychológa a poradcu doktora Ľuboša Lacha s názvom Dvaja v jednote utiahnu naozaj veľa a večer zakončí IV. ročník bowlingového turnaja pre manželov.

Vyvrcholí v nedeľu

Národný týždeň manželstva v Prešove vyvrcholí v nedeľu 17.2. o 15.30 po­dujatím Duet tour – 7 pilierov dobrého manželstva. Ide o hodnotný vzdelávací a spoločenský program, ktorý upriami pozornosť na základné piliere a hodnoty manželstva. Zároveň však vytvorí priestor aj pre oddych, vzájomné obohatenie sa, posilnenie i obnovu partnerských vzťahov.

Je určený manželom, partnerom, snúbencom a všetkým, ktorých zaujíma téma partnerských vzťahov. V čase trvania programu je zabezpečený aj animačný program pre deti od 3 rokov na mieste podujatia. Navyše, počas celého týždňa bude v Krajskom múzeu k dispozícii historický rám, kde sa manželia môžu odfotiť.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Prešovský Velodróm je opäť o čosi krajší. Kliknite si na aktuálnu fotogalériu.

Hl. foto: ilustračné

FOTO: Budova v areáli prešovského velodrómu má krajší a modernejší interiér
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM