Rôzne

Národný týždeň manželstva opäť aj v Prešove: Sprevádzať ho budú fotosúťaž aj zľavy

Po roku sa na Slovensku opäť uskutoční Národný týždeň manželstva, ktorý môžete zažiť aj v Prešove. A to s množstvom aktivít a sprievodným programom.

Ilustračný obrázok k článku Národný týždeň manželstva opäť aj v Prešove: Sprevádzať ho budú fotosúťaž aj zľavy
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Od 10. do 16. februára bude aj pre manželov v Prešove pripravených množstvo aktivít a pestrý sprievodný program.

Cieľom povzbudiť ľudí

„Cieľom iniciatívy Národný týždeň manželstva je upriamiť pozornosť na hodnotu manželstva v živote moderného človeka, povzbudiť ľudí a pomôcť im v budovaní svojho manželstva,“ uviedla tlačová referentka Msú v Prešove Lenka Šitárová.

V Prešove sa Národný týždeň manželstva v tomto roku uskutoční po šiesty raz. Sprevádzať ho budú mnohé podujatia, fotosúťaž či rôzne zľavy pre manželov, vďaka ktorým môžu spoločne stráviť voľný čas.

Celý program bude postupne zverejnený na webovej stránke podujatia.

Súčasťou Národného týždňa manželstva v Prešove bude aj fotosúťaž na tému „Náš manželský príbeh“ o rodinný pobyt na dve noci v penzióne Tri koruny v Pieninách s raňajkami a o veľa iných hodnotných cien.

Aby na ňom pracovali

Národný týždeň manželstva dáva manželom prostredníctvom rôznorodých podujatí príležitosť oceniť, posilniť, prehĺbiť, ale aj dať do poriadku svoje manželstvo a povzbudiť k tomu, aby na svojom manželstve pracovali.

Národný týždeň manželstva nie je politicky, ani nábožensky zameranou iniciatívou, pričom je však otvorená spolupráci aj s politickými a náboženskými zoskupeniami zameranými na podporu manželstva.

A v obrazoch si pozrite aj to, ako prebiehala jazda Prešovom na osvetlených a vyzdobených bicykloch. Kliknite si fotogalériu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Obrazom: Prešovom opäť jazdila Cyklométa
5
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM