Kultúra

Chystá sa koncert pre ľudí zo zničenej prešovskej bytovky: Zahrajú mnohí hudobníci

Ďalšie mená umelcov a osobností, ktorý sa koncertu zúčastnia a pomôžu ešte môžu pribúdať. Už teraz však účasť potvrdilo množstvo známych tvárí.

Ilustračný obrázok k článku Chystá sa koncert pre ľudí zo zničenej prešovskej bytovky: Zahrajú mnohí hudobníci
Foto: Ľubomír Hudačko

Pripravuje sa benefičný koncert na pomoc pre obyvateľov výbuchom poškodeného bytového domu na Mukačevskej ulici v Prešove.

„Predbežný termín jeho konania je 19. januára 2020, ale do úvahy môže prísť aj iný termín v niektorej športovej hale. Presné detaily ešte budú upresnené.“

Výťažok na účet

„Celý výťažok bude použitý na stavebné opravy, úpravy alebo náhradné bývanie a zverejnený bude na transparentnom účte,“ uviedol organizátor poduajtia Rudolf Voit.

Svoju účasť na koncerte už potvrdili:

Katarína Knechtová, Beáta Dubasová, Paľo Drapák, Komajota, Viktor Špak, Mario Gapa Garbera, Alan Mikušek, ElevenHill, Hrdza, Ščamba, Šarišanci, Lukáš Adamec, Kollárovci, Akustika, Wandererove Segry, Viki Olejárová, Michaella, Veronika Rabada, GeRock Kabát Revival, Rolland z Čirča, Pink Floyd Revival, Olympic Revival, Anna Gajová, Stopa, Jakub Petraník či rímsko-katolícky kňaz a operný spevák Martin Šafárik.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Hl. foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM