Rôzne

Na Vianočné trhy v Prešove sa môžeme tešiť aj tento rok: Prinášame o nich prvé info

Na obľúbené Vianočné trhy sa v našom meste môžeme tešiť aj tento rok. A my vám teraz o nich prinášame už prvé info.

Ilustračný obrázok k článku Na Vianočné trhy v Prešove sa môžeme tešiť aj tento rok: Prinášame o nich prvé info
Foto: Ľubomír Hudačko

Už onedlho si budete môcť vychutnať rôzne dobroty, program aj lákavú jarmočnú atmosféru. Prinášame vám prvé informácie o tohtoročných prešovských Vianočných trhoch. Atmosféra tohto lákavého podujatia pravidelne dokáže vytiahnuť do ulíc množstvo ľudí. Prešovčania si už teraz môžu poznačiť do kalendára začiatok konania tejto obľúbenej akcie. Tá začína dňa 26.11. 2018.

Slávnostné otvorenie

„Slávnostné otvorenie tohtoročných Vianočných trhov sa uskutoční 26.11.2018 o 16­.00 na pešej zóne v historickom centre mesta Prešov. Samozrejme, nebude chýbať ani vianočný program, počas ktorého sa ako hudobný hosť predstaví James Evans Band. Príprava vianočnej výzdoby sa už začala, slávnostne ju rozsvietime pri otvorení Vianočných trhov, 26. novembra," uviedla pre náš web tlačová referentka Msú v Prešove Lenka Novotná.

Takmer 90 stánkov

Vianočné trhy budú na pešej zóne do 21. decembra. Hlavnú ulicu bude lemovať takmer 90 stánkov s rôznymi vianočnými ozdobami, oblečením, drevenými výrobkami a nebudú chýbať ani knihy a hračky. „Okrem toho sa Prešovčania už tradične môžu tešiť na stánky s občerstvením, trdelníkmi, langošmi, medovinou, punčom, špecialitami z grilu či vianočnými cukrovinkami,“ dodala Novotná.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM