Hádzaná

Možno ich posilní nový hráč: Na skúšku k hádzanárom Tatrana Prešov príde Portugalčan

Na skúšku do hádzanárskeho klubu Tatran Prešov príde v najbližších dňoch Portugalčan Nuno Santos. Ľavoruký pravý krídelník pôsobí v tíme Belenenses.

Ilustračný obrázok k článku Možno ich posilní nový hráč: Na skúšku k hádzanárom Tatrana Prešov príde Portugalčan
Zdroj: Tatran Prešov

Trénerovi Slavkovi Golužovi sa príde ukázať na týždňové testovanie. Belenenses je aktuálne 5. tímom portugalskej ligy, keď iba tri body stráca na tretiu Benficu. Santos je najlepším strelcom tímu, v 16-tich zápasoch zaznamenal 75 gólov. V minulom roku bol vyhlásený za najlepšieho krídelníka v Portugalsku, kde zaznamenal v 34 zápasoch 147 gólov.

„Podarilo sa nám po intenzívnej komunikácii s klubom dohodnúť, aby Nuna uvoľnili na skúšku, ktorá bude od 20.-27. januára. Našim zámerom síce bolo hráča vyskúšať aj počas prípravných zápasov, ktoré odohráme na turnaji v Šali (18. a 19. januára – pozn.), ale keďže sa portugalská liga hrá aj počas majstrovstiev sveta, klub ho nebol ochotný uvoľniť, čo sme samozrejme pochopili a akceptovali. Sme ale radi, že ho budeme mať možnosť vyskúšať počas celého týždňa a absolvuje s nami tréningové jednotky. Uvidíme ako sa ukáže a pokiaľ bude skúška úspešná, budeme sa baviť o ďalšom angažovaní. Pokiaľ aj nie, tak budeme mať možnosť hráča vidieť u nás v Prešove, čo je veľmi dôležité,“ uviedol k skúške portugalského hráča generálny manažér klubu Miroslav Benický.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Kliknite si aj fotogalériu. Nájdete v nej vizualizácie víťazného návrhu na riešenie územia Záhrady umenia a Kmeťovho stromoradia v Prešove.

Obrazom: Takéto bude riešenie Záhrady umenia a Kmeťovho stromoradia
8
Galéria
Zdroj: zerozero

Hl. foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM