Ľubomír Hudačko Krimi

Mestskí policajti v Prešove s kurióznym zistením: Množia sa krádeže kvetín a drevín z kvetináčov!

Každý z nás by chcel žiť v krásnom prostredí, plnom kvetov, drevín, jednoducho tak, aby sa cítil dobre. Z toho vychádza aj aktivita vyzývajúca k adopcii kvetináčov v meste. Lenže mestská polícia v Prešove prišla s kurióznym zistením, množia sa totiž krádeže kvetín a drevín z kvetináčov.

Ilustračný obrázok k článku Mestskí policajti v Prešove s kurióznym zistením: Množia sa krádeže kvetín a drevín z kvetináčov!
Zdroj: TASR

Na jednej strane sa našli ľudia, ktorí uvedenú výzvu vzali za svoje a takouto formou sa snažia skrášliť prostredie, v ktorom sa dennodenne pohybujeme. Na druhej strane sa však podľa prešovskej mestskej polície našli aj takí, ktorí takúto snahu maria.

„Maria ju krádežami kvetín a okrasných drevín z kvetináčov umiestnených na území mesta. V posledných dňoch sa tieto krádeže množia a preto boli mestskou políciou prijaté opatrenia na odhalenie páchateľa, resp. páchateľov týchto skutkov,“ uviedol Slavomír Pavelka z prešovskej mestskej polície.

Ako dodal, prácu mali aj začiatkom týždňa, keď sa prijaté opatrenia ukázali ako účinné. „V ranných hodinách bola priamo pri čine prichytená osoba, ktorá sa snažila z parku na Hlavnej ulici odcudziť okrasnú drevinu. Pri tomto asistoval aj kamerový systém mesta. Keďže nešlo o prvú krádež tejto osoby, na miesto boli privolaní kolegovia z policajného zboru a osobu podozrivú zo spáchania trestného činu prevzali,“ dodal Pavelka ku kurióznej situácii.

Prospech jedinca skrášľujúceho si svoje prostredie, tak našťastie nevyšiel a obsah rozkvitnutých kvetináčov v meste tak aj naďalej poteší oči obyvateľov i návštevníkov. Avšak zistenie, že v Prešove miznú už aj kvety, je značne kuriózne.

Čítajte tiež:

Mrazivé okamihy v Prešove: Zúfalý muž sa policajtovi snažil skočiť pod auto!

Policajti pátrajú po mladom Prešovčanovi obvinenom z lúpeže: FOTO hľadaného Rastislava (17)!

foto: ilustračné

Mestskí policajti v Prešove: Osoba prichytená pri čine skoro ráno!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM