Ľubomír Hudačko Krimi

Mrazivé okamihy v Prešove: Zúfalý muž sa policajtovi snažil skočiť pod auto!

V Prešove išlo o život. Pred očami mestského policajta sa totiž na križovatke ulíc Sabinovskej a Levočskej zúfalý muž pokúšal skočiť mu pod auto. Ako sa napokon mrazivé okamihy skončili?

Ilustračný obrázok k článku Mrazivé okamihy v Prešove: Zúfalý muž sa policajtovi snažil skočiť pod auto!
Zdroj: TASR

Zachrániť ľudský život môže každý z nás. Svoje o tom vie aj prešovský mestský policajt, ktorému sa pred očami odohrali mrazivé okamihy.

„S takouto skúsenosťou sa stretol náš kolega pri ceste do práce na križovatke ulíc Sabinovskej a Levočskej. Neznámy muž sa snažil skočiť pod kolesá jeho súkromného motorového vozidla. Po zastavení vozidla videl, ako sa dotyčný ešte snaží hodiť pod okolo prechádzajúce vozidlá, ktoré sa mu, našťastie, vyhli. To skákanie muža natoľko unavilo, že ostal ležať na vozovke. Kolega sa okamžite, ako to situácia dovoľovala, snažil mužovi pomôcť aj za asistencie okolo prechádzajúceho vodiča. Zhodou okolnosti pracovníka záchrannej služby,“ uviedol Slavomír Pavelka z prešovskej Mestskej polície.

Muža podľa jeho slov spoločnými silami odtiahli na chodník. Po zhodnotení situácie zavolali odbornú pomoc, teda záchranárov. „Bohužiaľ, nie všetci sú schopní psychický znášať nástrahy dnešnej doby a riešia to razantne, s úmyslom vziať si život. Takto to bolo aj u tohto muža, ktorému bolo v podstate jedno, že svojim konaním ohrozí aj ostatných účastníkov cestnej premávky a môže priviesť vodičov do nepríjemností,“ pokračoval Pavelka. Ako dodal, jedno to bolo asi aj tým vodičom, ktorí sa mu v poslednej chvíli vyhli a neriešili to.

Čítajte tiež:

Požiar v Prešove na Obrancov mieru sa skončil tragicky: Hasiči v byte našli mŕtvu starenku!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM