Rôzne

Mesto spustilo webstránku o parkovaní: Návštevníci nájdu všetko na jednom mieste

Záujemcovia o možnostiach parkovania v Prešove nájdu informácie o pripravovanom systéme regulovaného parkovania na jednom mieste. Vznikla nová webstránka.

Ilustračný obrázok k článku Mesto spustilo webstránku o parkovaní: Návštevníci nájdu všetko na jednom mieste
Zdroj: Mesto Prešov

Nová webstránka ponúka užívateľom prehľadnú štruktúru, zrozumiteľný obsah a dôležité fakty o schválených pravidlách parkovania.

Nová parkovacia politika

„Mesto Prešov spustilo novú internetovú stránku o parkovaní, ktorú nájdete na webovej adrese parkovanie.pre­sov.sk. Celý obsah stránky je venovaný novej parkovacej politike v meste, ktorá vstúpi do platnosti 1. júla 2020,“ uviedol hovorca mesta Prešov Vladimír Tomek.

Ľudia tu nájdu konkrétne výhody, ktoré im prinesie nový systém parkovania a dozvedia sa aj to akým spôsobom budú zvýhodnení Prešovčania oproti ostatným návštevníkom.

Dočítajú sa tiež čo je cieľom regulácie parkovania a prečo ju mesto zavádza. Na stránke nechýbajú ani podrobné informácie o cenách za parkovanie, tarifných pásmach a nových zónach.

„Téma parkovania medzi Prešovčanmi čoraz viac rezonuje, a preto sme sa rozhodli vytvoriť samostatnú internetovú stránku, vďaka ktorej sa naši obyvatelia rýchlo a jednoducho dostanú k potrebným informáciám."

„Verím, že návštevníkom sa bude naša stránka páčiť a že ocenia užívateľský komfort, ktorý ponúka vďaka prehľadnému a modernému technickému spracovaniu,“ uviedla primátorka mesta Prešov, Andrea Turčanová.

Odpovede na otázky

Obsah stránky bude mesto priebežne dopĺňať a všetky informácie bude pravidelne aktualizovať. Na stránke sa nachádza aj samostatná sekcia, kde sú zverejnené odpovede na najčastejšie kladené otázky.

„Návštevníci majú taktiež možnosť stiahnuť si kompletný cenník, či všeobecne záväzné nariadenie o dočasnom parkovaní motorových vozidiel na území mesta Prešov, ktoré tento rok schválili mestskí poslanci,“ uviedol k téme hovorca mesta Vladimír Tomek.

Nová stránka o parkovaní navyše ponúka responzívny dizajn, a teda je plne prispôsobená na prezeranie prostredníctvom smartfónov alebo tabletov. Nechýba ani fulltextové vyhľadávanie v celom obsahu webu.

Žiadaným benefitom je aj nadčasové spracovanie bez rušivých elementov ako sú napríklad reklamné bannery.

A v obrazoch si pozrite aj zábery na jesennú výsadbu v kvetinových záhonoch. Kliknite si fotogalériu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

FOTO: Prebieha jesenná výsadba kvetov v prešovských záhonoch
6
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM