Kultúra

Medzinárodný deň detí? Päť atraktívnych akcií, ktoré môžete navštíviť v Prešove

Sviatok všetkých detí je už onedlho tu. Vybrali sme 5 lákavých podujatí k MDD, ktoré sa uskutočnia v Prešove. Tu sú naše tipy.

Ilustračný obrázok k článku Medzinárodný deň detí? Päť atraktívnych akcií, ktoré môžete navštíviť v Prešove
Zdroj: TASR

MDD v Moto & Coffee Point

1. júna 10.00 v Malom motoristickom areáli, Jazdecká 11, Prešov

Môžete sa tešiť na detské súťaže, moderátora, skvelý program nielen pre deti ale aj pre dospelých. Tento rok vás čakajú skákacie hrady, wipe Out aréna a mnoho ďalšieho.

MDD na Malej Marakani

1. júna 10.00 na Malej Marakani

Pre tých malých a najmenších, ktorým sa budú venovať animátorky, sú pripravené rôzne hry a súťaže ako aj minitanečná škola a medzitým pre všetkých bude k dispozícii divadelné predstavenie bábkového divadla Babadlo.

Deň detí s hasičmi

2. júna 9.00 v Eperii

Zažijete Deň detí ako sa patrí – predstavia sa Hasiči so svojou technikou, nebude chýbať obľúbená súťaž o Prešovského železného hasiča a každého potešia detské kolotoče. Nebude chýbať maľovanie na tvár a ďalšie aktivity.

Deň detí v MAXe

2. júna 15.00 v Maxe

Bohatý program, ktorý sa bude niesť v duchu mimoňskej párty. Deti si prejdú mimoňskú cestu plnú zábavy a úloh, na konci ktorej na nich bude čakať odmena. Nebudú chýbať maskoti, maľovanie na tvár, ochutnávky, diskotéka a sprievodné súťaže. Každý účastník sa navyše môže zapojiť do tomboly, kde budú pripravené hodnotné ceny.

Posádkový deň detí na letisku

7. júna 8.00 na letisku Prešov

Pripravené budú statické i dynamické ukážky leteckej techniky, statické ukážky pozemnej techniky, predstavenie zbraní a zaobchádzanie s nimi, ukážka ručných zbraní, výcvik psov, historické lietadlo Polikarpov-2, zoskoky výsadkárov, hasenie bambi vakom a penová show.

A pozrite si aj to, ako to vyzerá po novom v Ekoparku a čo všetko tam pribudlo. Kliknite si fotogalériu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Hl. foto: ilustračné

Ekopark v Prešove? Takto najnovšie víta návštevníkov, pribudli viaceré prvky
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM