Kultúra

Gjarfest 2019 zažijeme v Prešove už dnes: Preštudujte si časy jednotlivých vystúpení

Ďalší hudobný festival v Prešove je na programe už dnes. Ide o Gjarfest. Organizujú ho študenti v Jazdeckom areáli. Prinášame vám jeho line-up.

Ilustračný obrázok k článku Gjarfest 2019 zažijeme v Prešove už dnes: Preštudujte si časy jednotlivých vystúpení
Zdroj: Gjarfest

Prešovský jednodňový benefičný hudobný festival Gjarfest aj tento rok v Jazdeckom areáli láka nielen študentov známymi hudobnými menami. Organizujú ho angažovaní študenti, ktorí už počas predošlého ročníka dokázali vyzbierať tisíce eur pre svojho spolužiaka Samka. „Samo mal pred nástupom na gymnázium veľmi vážny úraz, po ktorom skončil kompletne ochrnutý a na invalidnom vozíku," uviedol jeden z hlavných organizátorov festivalu Ivan Leško. Tento rok sa aj Samko zapojil do organizácie festivalu, aby mohol pomoc posunúť ďalej.

Organizátori festivalu chcú pomáhať aj tento rok. Celý výťažok venujú Patrikovi, statočnému chalanovi, ktorý sa postavil svojmu osudu čelom a s úsmevom na tvári. Napriek tomu, že sa narodil s rázštepom chrbtice, žije veľmi aktívne.

Okrem toho tento rok prinesie Gjarfest aj ďalšiu peknú myšlienku. V spolupráci s Gymnáziom na Konštantínovej ulici bude na mieste vytvorený jednorazový second-hand, ktorého výťažok poputuje taktiež na benefíciu. A to, kedy v Jazdeckom areáli sa dnes uskutočnia jednotlivé vystúpenia si pozrite v prehľade:

Hlavný stage

16.00 Akustika
17.40 Papyllon
19.20 Peter Bič projekt
21.00 Smola a hrušky

Chill stage

17.00 Chris Ellys
18.40 Edo Klena
20.20 DJ Johny a Veronika Pillar
Afterparty v Stromoradí
23.00 FVLCRVM

A v obrazoch si pozrite tiež to, ako to vyzeralo počas prvých dvoch dní na Dobrom festivale. Kliknite si fotogalériu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Boli ste na Dobrom festivale? Takto si ho prvé dva dni ľudia užívali
80
Galéria
Zdroj: Zuzana Balenčin

Hl. foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM