Futbal

Futbalisti Tatrana sa rozstrieľali: Po trojke v Poprade zmietli Lokomotívu 5:1

Košičanom nadelili päť gólov, pričom Tatran ich dal v dvoch zápasoch ligy za sebou už osem. Koňare sa rozstrieľali, keďže pridali aj šestku v pohári.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti Tatrana sa rozstrieľali: Po trojke v Poprade zmietli Lokomotívu 5:1
Foto: Radoslav Dudáš / Zdroj: poprad.dnes24.sk

O výhre 5:1 rozhodli Šarišania v druhom polčase, po zmene strán dali štyri góly. Ten prvý ttotiž skončil nerozhodne 1:1. Ešte nedávno sa tímu v koncovke nedarilo, ale v posledných dvoch ligových a jednom pohárovom stretnutí zaznamenali dokopy už 14 gólov. A to sa im už dávno nestalo.

Dôležité momenty nastali už v kabíne, čo priznáva strelec jedného z gólov Ján Dzurík: „Povedali sme si niekoľko vecí. Hlavne aby sme zachovali väčší pokoj pri zakončení a že tie šance prídu. Príležitosti sme si vytvorili a góly sme dali, z toho sa tešíme. Druhý polčas bol jednoznačne lepší. Aj v prvom polčase sme mali jednu veľkú šancu, škoda, že ju Kraľovič nedal,“ povedal pre 1fctatran.sk.

Lokomotíva vsietila gól takisto, hoci veľa šancí pred bránou súpera nemala. Padlo jej to tam len po ojedinelej šanci. "Gól padol po našej chybe po autovom vhadzovaní. Stalo sa. Dôležité je, že sme sa nepoložili. Paťo Lukáč inak veľa práce nemal a vlastne ani my v obrane,“ dodal na záver obranca.

  • 1. FC Tatran Prešov – FC Lokomotíva Košice 5:1 (1:1)
  • Góly: 6. Dzurík, 60. Micovčák, 73. A. Leško, 83. Hošek – 38. Kolek, 74. Tóth vl.
  • ŽK: Micovčák – R. Cicman, Hovančík, Novotný
  • Rozhodovali: Ihring – Špivák, Čajka
  • 445 divákov
  • Zostava Prešova: Lukáč – Micherda, Luberda, Dzurík, Petko – Kraľovič, Keresteš, Maník, Micovčák (82. Šimko) – Strachan (A. Leško), Hošek (86. Špilár).

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM