Ľubomír Hudačko Kultúra

Finiš Dobrého festivalu: LP vo veľkom štýle, na pľaci aj David Hasselhoff, FOTO

Na záver to najlepšie. Dobrý festival v posledný deň privítal najväčšie hviezdy podujatia, prišli speváčka LP aj David Hasselhoff. Boli sme pritom aj my.

Ilustračný obrázok k článku Finiš Dobrého festivalu: LP vo veľkom štýle, na pľaci aj David Hasselhoff, FOTO
53
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

Záverečného dňa Dobrého festivalu sa fanúšikovia nevedeli dočkať. Veď už niekoľko týždňov čakali na hlavné zahraničné hviezdy v podobe americkej speváčky LP a herca Davida Hasselhoffa, ktorý je známy aj ako spevák.

Napokon sa návštevníci podujatia dočkali obidvoch známych tvárí spoza veľkej mláky. Navyše, umúdrilo sa konečne aj počasie a ľudí tak privítali slnečné lúče, čo si užívali iste aj interpreti.

Foto: Ľubomír Hudačko

Už tesne po obede sa k slovu dostala kapela Bod omylu a tá vtipkovala, že stihla ešte pred vystúpením hlavnej hviezdy zažiť žúr s Davidom Hasslehoffom.

Xindl X a Vianoce

Do rytmu dostal publikum neskôr Xindl X, aj keď s niekoľkými dosť zvláštnymi vianočnými scénkami. Pozitívne ovácie mala následne najmä prešovská kapela ElevenHill. Nedávny objav na prešovskej scéne nesklamal a vyslal z pódia energiu s príjemnými melódiami. Ďalší zahraničný hosť prišiel opäť zo susedného Česka, ale Čechomor neraz zanôtil aj po slovensky. To sa už pod pódiom tlačilo kvantum ľudí a kto poznal texty, spieval z plného hrdla.

Dostala darček

Fanúšikov tvrdšej hudby potom potešil Ravenclaw s Kai Hansenom a veľké ovácie si právom vyslúžila aj americká speváčka LP. Tej dokonca na pódium pristála jej zmenšená podoba, ktorú si z publika sama vyžiadala. Publikum dokonca pozdravila po slovensky – „Ahoj“ a mohlo sa ísť na vec.

Zaplnená Delňa si užívala kvalitnú hudbu už od prvých tónov. Charizmatická interpretka má mimoriadne silný hlas a predviedla skvelé predstavenie vo veľkom štýle. Počuť sme mohli skladby ako Tightrope, Tokyo Sunrise a najmä Lost on you s povestným hvizdom. Práve touto hitovkou sa s Prešovsom rozlúčila a aj keď fanúšikovia ešte čakali prídavok, na jej koniec koncertu už reagovali Horkýže slíže pre zmenu svojím začiatkom na vedľajšom pódiu.

Americká speváčka LP: Na Delni zahrala aj hit Lost on you
1
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

Nitrianski šoumeni a rockeri v jednom si neodpustili nejednu vtipnú narážku a tradične pobavili hláškami im sebe vlastnými. „Mali tu byť s nami aj sestry Nízlové či Roman Pomajbo. No všetci naši hostia ochoreli. Aj tak však majte have a nice day o jedenástej. To som teraz vymyslel, to mi zapíšte,“ žartoval frontman Kuko.

Na záver Hasselhoff

Po predposlednej kapele celého trojdňového kultúrneho sviatku už nasledovalo len posledné, záverečné meno. Okrem vlastného dídžeja sa na pódiu už neobjavil nikto ďalší, len herec David Hasselhoff. Nemal tanečníkov ani kapelu, napriek tomu rozozvučal celý areál prírodného kúpaliska. Odpálil svoje piesne na čele s Looking for Freedom a pobavil fanúšikov spomienkami na svoje niekdajšie herecké slávne momenty. Tie sa premietali aj za ním, o čom dopredu nemal tušenie. S publikom často komunikoval a zabával ho.

Ako to v posledný deň Dobrého festivalu na Delni vlastne vyzeralo si pozrite v našej fotogalérii a videogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

FOTOGALÉRIA: Takto to vyzeralo počas 3. dňa Dobrého festivalu 2017
53
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM