Ľubomír Hudačko Kultúra

Delňu poznačil dážď, ale aj pozitívna nálada: Úvod Dobrého festivalu v OBRAZOCH

Veľký kultúrny sviatok na Delni odštartoval. Dobrý festival v prvý deň poznačilo avizovaná sprcha, ale napriek dažďu panovala aj pozitívna nálada.

Ilustračný obrázok k článku Delňu poznačil dážď, ale aj pozitívna nálada: Úvod Dobrého festivalu v OBRAZOCH
37
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

Fanúšikovia kvalitnej hudby sa v Prešove tešili na veľký sviatok hudby. Ten odštartoval prvým dňom Dobrého festivalu na prírodnom kúpalisku Delňa.

Úvod poznačil dážď, kvôli ktorému sa dokonca musela nastoliť aj prestávka. V prvom rade totiž je na rade bezpečnosť, čo počas svojho vystúpenia pocítili napríklad Kandráčovci. Stihli však pobaviť Prešovčanov a ľudí z rôznych kútov Slovenska aj vtipnými hláškami. „Viete, čo je na východniaroch najlepšie? Že keď nájdeme na zemi 100 eur, od radosti sa opijeme za 200 eur,“ vtipkoval líder kapely Ondrej Kandráč. Spolu s IMT Smile potom predstavili aj pesničku Hej, Sokoly v novom aranžmáne.

Tí, čo uznávajú punk sa na vedľajšom pódiu tešili z prítomnosti Slobodnej Európy a neskôr Zóny A. Legendy slovenskej hudobnej scény nesklamali a mali pod pódiom množstvo priaznivcov. Headlinerom prvého dňa festivalu bol Graham Candy s ultra tenkým hlasom, ktorý vytvoril skvelú atmosféru.

Do varu dostali v tanečnej aréne ľudí aj Prešovčania z N30 Akustiky, raper Vec či DJ Duall. Mladšie ročníky zažili skvelú jazdu s kapelou the Paranoid a po polnoci svoje umenie predviedla aj Zuzana Smatanová so samými hitovkami. Viac si pozrite v našej fotogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Prešovská Delňa: Opäť privítala Dobrý festival
37
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM