Futbal

Existenčný zápas Prešovčanov: Derby s Bardejovom už takmer môže znamenať definitívu

Futbalistov Tatrana Prešov čaká existenčný zápas. V boji o záchranu a o zotrvanie aspoň v II. lige si zmerajú sily s Bardejovom a teda pôjde o veľa.

Ilustračný obrázok k článku Existenčný zápas Prešovčanov: Derby s Bardejovom už takmer môže znamenať definitívu
Zdroj: TASR

Už sa nie je na čo vyhovárať, Tatran musí zabrať a hoci aj so šťastím a škaredou hrou potrebuje body. Najlepšie všetky tri a už proti Bardejovu v šarišskom derby. Existenčný zápas môže veľa napovedať, kto v II. lige ostane a kto sa s ňou s veľkou pravdepodobnosťou rozlúči.

Ak Tatran tento zápas prehrá, bude z veľkej časti v III. lige, zachrániť ho môže potom už len plný počet 9 bodov v zostávajúcich troch zápasoch a zaváhania súperov. Na to sa však spoliehať nemôže, zabrať musí sám v derby. Naposledy prišiel o všetky body s Liptovským Mikulášom a tak to už dlhé týždne a mesiace nie je žiadna sláva.

„Neviem, čo sa s nami deje, musíme si povedať v šatni určité veci a dúfajme, že sa to ešte zlepší. Je to ťažká situácia na psychiku. Situácia, do ktorej sme sa dostali, je katastrofálna. Vnímame to aj v šatni, po zápase to bol hrozné. Musíme ešte nazbierať sily a pobiť sa za značku Tatran,“ povedal pre web 1fctatran.sk Mário Strachan.

Zároveň dodal, že nálada v kabíne nie je dobrá a každý si tak je vedomý, o čo sa hrá. "Máme hlavy v smútku, musíme ešte zabojovať a zvládnuť všetky ďalšie zápasy, ináč to nepôjde,“ dodal na záver pre klubový web Strachan. Zelenobielym tak ostáva len bojovať o legendárnu značku klubu.

A viete o tom, že ZUŠ M. Moyzesa oslávila 160. výročie svojho založenia? Kliknite si fotogalériu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Prešovská základná umelecká škola oslavovala: Pozrite si to v obrazoch
14
Galéria

Hl. foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM