Futbal

Duel Tatrana začal ako tréner, potom v ňom skóroval: Nie je to len o mne, vraví Petráš

Lipany na Tatrane Prešovčanov potrápili. Raz nad ním už vyhrali a zdalo sa, že to dokážu zas. Do duelu však nastúpil aj tréner Petráš a prišiel obrat.

Ilustračný obrázok k článku Duel Tatrana začal ako tréner, potom v ňom skóroval: Nie je to len o mne, vraví Petráš
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

V tretej lige medzi Prešovom a Lipanmi Šarišania otočili stratený zápas, veď na začiatku druhého polčasu inkasovali gól už na 1:3. Na ihrisku však v tom čase už bol aj tréner Peter Petráš.

Tvrdší príhovor

Všetko sa začalo obracať v prospech Tatrana a napokon vyhral 6:3. Z penalty v závere skóroval práve aj hrajúci lodivod. K víťazstvu zeleno-bielym pomohol okrem iného aj jeho príhovor.

„Tréner mal počas prestávky v šatni tvrdší príhovor. Jeho slová nás vyhecovali. Zápas sme zvládli do víťazného konca a sme za to radi,“ povedal Prešovčan Daniel Pavúk.

Diváci teda videli gólové hody, padlo deväť presných zásahov z toho dva vlastné. Domáci kopali v zápase až tri jedenástky, pričom premenili dve.

Petráš v predchádzajúcich troch stretnutiach hral od začiatku, tentoraz vstúpil do hry v druhom polčase.

Nerád prehráva

„Nie je to o mne, ale je to o mužstve. Kľúčové bolo, že sme dali rýchly gól na 3:2, vzápätí sa nám podarilo vyrovnať na 3:3. Potom prišla červená karta hosťujúceho Hovančíka, tak sme verili, že to dotiahneme do víťazného konca,“ povedal Peter Petráš.

„Ako hráč som vždy patril medzi tých, ktorí neradi prehrávali. Rozčuľoval som sa nad každou prehrou a toto potrebujem dostať aj do hráčov, aby išli do každého zápasu na víťazstvo, nech sa deje čo sa deje. Tento zápas bol príkladom toho, žiaden duel nie je dopredu prehratý. Nepriaznivý stav sme vďaka nášmu úsiliu otočili a vyhrali,“ dodal pre 1fctatran.sk.

Vo videu si môžete pozrieť aj premenenú penaltu Tatrana na 3:3.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM