Rôzne

Do Prešova zavíta Mikuláš: S deťmi v meste rozsvieti vianočný stromček

Do Prešova sa chystá zavítať Mikuláš. V meste sa po jeho príchode dočkáme aj rozsvietenia vianočného stromčeka. Tu sú podrobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Do Prešova zavíta Mikuláš: S deťmi v meste rozsvieti vianočný stromček
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Ani sme sa nenazdali, prešiel ďalší rok a už opäť sa môžeme tešiť na príchod Mikuláša. Ten onedlho zavíta aj do nášho mesta.

Rozsvietia stromček

„Mikulášska nádielka sa tento rok uskutoční v utorok 6. decembra 2016 od 16:00 hodiny na pešej zóne. Čaká vás kultúrny program, počas ktorého do centra mesta zavíta Mikuláš. Spolu s našimi najmenšími Prešovčanmi aj tento rok spoločne rozsvietia vianočný stromček, ktorý je dominantou vianočnej výzdoby. Tento rok sa odhalí v novom šate, kedy ho bude zdobiť úplne nová vianočná výzdoba,“ uviedla hovorkyňa radnice Veronika Kmetóny Gazdová.

A aká by to bola Mikulášska návšteva bez vreca plného sladkých dobrôt, malých prekvapení, dobrej nálady a jeho dvoch pomocníkov anjela a čerta? Atmosféru podujatia bude dotvárať aj kultúrny program. Súčasťou tohto dňa bude aj žrebovanie stovky cien.

Súťaž

„Súťaže sa môžu zúčastniť všetky prešovské deti vo veku do 15 rokov. Súťažné letáky boli distribuované do všetkých materských a základných škôl a stále je ich možné vyzdvihnúť si ich v budovách MsÚ v Prešove. Po vyriešení úlohy je potrebné návratku poslať na adresu MsÚ alebo ju na MsÚ doručiť osobne do 5.12.2016,“ uzavrela Kmetóny Gazdová.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM