Ľubomír Hudačko Správy

Dnes24 OCHUTNÁVA Prešov: PiroHi! sú prudko lahodné, avšak aj zradné, FOTO

Prevádzka v Prešove ponúka viacero chutí, ktoré sa tak vpíšu pod kožu, že budete musieť prísť znova. Čo sú plusy a mínusy chutnej špeciality?

Ilustračný obrázok k článku Dnes24 OCHUTNÁVA Prešov: PiroHi! sú prudko lahodné, avšak aj zradné, FOTO
7
Galéria

Ak ste už navštívili známe PiroHi! v Prešove, viete o čom je reč. Ak ešte nie, skúsime vám ich predstaviť na diaľku.

Viac správ z Prešova:

K dispozícii sú základné chute; slané a sladké. A tiež v dvoch spracovaniach; varených i vyprážaných. Pri varených si predstavte presne tie známe kusy ako od starej mamy. Lahodné a klžúce sa po jazyku ako vždy.

Menej šťavnaté aj pálivé

Vyprážané sú o niečom inom, nám sa pri ochutnávke zdali o čosi menej šťavnaté.

Vyskúšali sme viacero variantov, vyprážané pizzové i varené mäsové a práve tie nám chutili najviac. Sú s cibuľkou, BBQ omáčkou a strúhaným cheddarom. Boli fantastické, sýte a jemne pikantné.

Skúsili sme aj zemiakové s medvedím cesnakom, tie však nie sú pre každého. Omáčka bola na naše pomery priveľmi pálivá a prerazila celkový chuťový dojem. Na prvýkrát sa nám ich ani nepodarilo dojesť, chcelo to prestávky medzi sústami.

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

Čo sa týka sladkých, na výber máte slivkové, jablkové či nutellové. Mali sme možnosť ochutnať posledné dve menované a najviac nám chutili nutellové.

Veľa ovocia

Dostali sme k nim totiž slušnú porciu vanilkového topingu, jahôd a bobuľovitého ovocia.

Porcia bola opäť viac ako slušná a sýta. Jablkové sme pre zmenu mali s orechovou posýpkou, sirupom a takisto doplnené ovocím. Samotnú jablkovú náplň sme však cítili menej, ako nutellovú.

Bonusom sladkých chutí je aj možnosť vybrať si makové šúľance, ktoré sú takisto sýte a chutné. PiroHi! sa podávajú v praktických krabičkách s drevenými vidličkami a servítkou. Na výber sú aj combo verzie od 6,10 eur až po 7,20 eur. Sú však „návykové“ a teda zradné, pretože keď ich ochutnáte, budete ich chcieť znova.

Viac záberov nájdete v priloženej fotogalérii.

Objektívom: Ochutnávali sme PiroHi! v Prešove
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM