Ľubomír Hudačko Správy

Ďalšie opravy cesty v Prešove: Po rekonštrukcii plynovodu nastali poklesy vozovky!

Po rekonštrukcii plynovodu nastali poklesy vozovky a preto sa v Prešove musí začať s ďalšími stavebnými prácami Tentoraz ide o úzku ulicu, kde sa vodiči musia obrniť trpezlivosťou aj za riadneho chodu, keď obmedzenia nie sú. Ako dlho práce potrvajú?

Ilustračný obrázok k článku Ďalšie opravy cesty v Prešove: Po rekonštrukcii plynovodu nastali poklesy vozovky!
Zdroj: TASR

Na Jarkovej ulici v Prešove sa začalo so stavebnými prácami, počas ktorých by mali byť opravené poklesy vozovky, ktoré nastali po nedávnej rekonštrukcii plynovodu.

Oprava sa bude realizovať počas plnej prevádzky cesty a trvať by mala viac ako dva týždne, konkrétne do štvrtka 20. augusta. Ako uviedla hovorkyňa mesta Prešov Veronika Kmetóny Gazdová, keďže sa cesta bude opravovať po úsekoch, obmedzenie premávky bude vyznačené dopravným značením. Celkovo by malo dôjsť k odstráneniu poklesov na vozovke od križovatky Tkáčska – Jarková po križovatku Jarková – Baštová pri Židovskej synagóge.

V meste sa realizujú zároveň opravy Vajanského ulice, ktoré zatiaľ prebiehajú za plnej premávky. Taktiež sa tento týždeň malo začať s asfaltovaním Prostějovskej ulice na Sídlisku III, no práce sa tu realizujú najmä v nočných hodinách. Uzavretá je tiež Bajkalská ulica, kde prebieha oprava železničného priecestia.

Čítajte tiež:

Obchvat v Prešove čaká na dokončenie: V hre aj odstúpenie od zmluvy kvôli finančným problémom zhotoviteľa!

Hľadali riešenie, aby nemuseli rozkopať mesto: Zelená vlna v Prešove sa má spustiť už na jeseň!

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM