Rôzne

Boli ste na burze starožitností? Prešovčania si na Trojici dopĺňali zbierku, FOTO

Burza na Trojici opäť prilákala množstvo záujemcov a Prešovčania si tak vo veľkom mohli doplniť svoju zbierku. Známe podujatie máme zachytené v obrazoch.

Ilustračný obrázok k článku Boli ste na burze starožitností? Prešovčania si na Trojici dopĺňali zbierku, FOTO
21
Galéria
Zdroj: Vlado Salzer

Okrem Vianočných trhov to v Prešove nedávno žilo aj kvôli známej Burze starožitností a kuriozít. Obľúbené podujatie prilákalo množstvo zvedavcov, ktorí si doplnili svoju zbierku. Medzi nich patril aj Jozef z Ličartoviec.

„Bol som sa pozrieť, či tu nájdem zaujímavé LP platne a veruže som sa potešil pár kúskom, ktoré však budú pre niekoho na Vianoce, takže viac nemôžem prezradiť. Najradšej by som bol, keby bola burza každý týždeň,“ povedal na margo periodicity konania sa tejto akcie.

Pre podobných nadšencov je dobrá správa tá, že sa burza uskutoční aj v januári. Dovtedy však si musia vystačiť so zbierkou, ktorú nadobudli v decembri. Účasť neodmietol ani Pavol.

„Zaujímavú ma staré fotoaparáty a hoci som tentoraz pre seba nijaký vhodný nenašiel, aspoň som si pokecal so starými známymi. Je dobré sa opäť po čase stretnúť a vymeniť si zopár skúseností a postrehov do ďalšieho obdobia. Som rád, že sa burza koná aspoň raz za čas,“ pridal svoj názor Prešovčan. Viac už nájdete vo fotogalérii Vlada Salzera.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Mala vianočnú príchuť: Burza kuriozít a starožitností na Hlavnej V OBRAZOCH
21
Galéria
Zdroj: Vlado Salzer
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM