Ľubomír Hudačko Rôzne

Ani sa nenazdáme a je to tu: PRVÉ INFO o prešovských vianočných trhoch!

Poznáte to. Ani sa nenazdáme a najkrajšie sviatky roka už budú klopať na dvere. A v Prešove sa i tento rok môžeme tešiť na vianočné trhy. Tu je prvé INFO.

Ilustračný obrázok k článku Ani sa nenazdáme a je to tu: PRVÉ INFO o prešovských vianočných trhoch!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Napriek tomu, že jeseň je ešte len na začiatku, ani sa nenazdáme a sú tu dlhoočakávané vianočné sviatky. K tým neodmysliteľne patria aj prešovské trhy, ktoré sa budú konať aj v tomto roku. Prečítajte si prvé info.

Vianočné trhy sa v našom meste tešia každoročne obľube. Stánky, rozvoniavajúce jedlá či chutné nápoje a predovšetkým vianočná atmosféra nás jednoducho lákajú. Prešovčania si už môžu tohtoročný termín ich konania v našom meste značiť do kalendárov.

Vianočné trhy sa v našom meste tento rok uskutočnia od 24. novembra do 22. decembra 2017.

„Park kultúry a oddychu v spolupráci s mestom Prešov ich už tradične usporiadajú na pešej zóne v historickom centre mesta Prešov. Sú už neodmysliteľnou súčasťou vianočného obdobia v našom meste,“ pozýva na udalosť prešovské PKO. Počas obľúbeného podujatia si budeme môcť nakúpiť vianočné darčeky a aj sa zabaviť. Počas trhov v Prešove sa totiž ako každý rok chystá aj sprievodný program. Aj tento rok trhy tak so sebou prinesú tú právu atmosféru blížiacich sa sviatkov.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM