Ľubomír Hudačko Rôzne

Podporili ženy: Na Sídlisku III muži bežali v lodičkách a lakovali si nechty, FOTO

Zistili, aké to majú ženy ťažké. Hneď niekoľko odvážnych mužov si totiž vyskúšalo beh v opätkoch a k tomu súvisiace domáce práce. Takto to vyzeralo.

Ilustračný obrázok k článku Podporili ženy: Na Sídlisku III muži bežali v lodičkách a lakovali si nechty, FOTO
18
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

Skvelá rodinná akcia sa konala na prešovskom Sídlisku III. V rámci podujatia FemmFest tam muži podporili ženy vyskúšaním si ich úloh.

V čo najkratšom limite sa snažili požehliť utierky, zapliecť vrkoč na bábike, pričom výhodu mali tí, ktorí majú dcéru. K tomu ešte potrebovali vziať dve tašky plné nákupu, aby si ešte nalakovali nechty. A čo im malo robiť najväčší problém boli opätky, v ktorých to celé realizovali. Samotné podujatie totiž nieslo názov Beh v opätkoch.

Každý deň to neuvidíte: Muži si v Prešove vyskúšali rolu žien
1
Galéria

Akcia prilákala v Lanovom centre množstvo zvedavcov. „Prvýkrát som na takejto akcii a musíim povedať, že je to super vymyslené. Samozrejme, ženy bežne nechodia na nákup v opätkoch, ale podstata bola v tom, aby si to vyskúšali aj muži a nás tým podporili. Ja som sa zabavila veľmi dobre,“ povedala nám Renáta. No a samotnú akciu v obrazoch aj na videu si môžete pozrieť v našich galériách. Naozaj sa bolo na čo pozerať.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Zábava aj podpora nežných polovičiek: Muži si v Prešove vyskúšali ich rolu
18
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM