Kultúra

Zapisujte do kalendára už teraz: V Prešove sa prvýkrát uskutoční Oktoberfest

Majáles bol už dávno, je teda čas predstaviť si Oktoberfest. Ten sa v Prešove bude konať prvýkrát, prinášame vám o ňom prvé informácie.

Ilustračný obrázok k článku Zapisujte do kalendára už teraz: V Prešove sa prvýkrát uskutoční Oktoberfest
Zdroj: TASR

Tohtoročná novinka v podobe Oktoberfestu v Prešove pochádza od organizátorov prešovského majálesu Unipo fest. Pôjde opäť o hudobný festival, ktorý však tentoraz bude rozlúčkou s letom v Prešove a zároveň oslavou jesene. A samozrejme, možnosťou zabaviť sa. Ponúkne však aj zlatistý mok či jedlo.

Ak sa pýtate na miesto konania, to bude vskutku netradičné. Kroky návštevníkov spomínaného podujatia budú smerovať na unikátny areál, ktorý je na Slovensku len jeden. Podujatie totiž privíta prešovský cyklistický Velodróm, čo dodá jedinečnú atmosféru.

„Čakajú na vás vystúpenia známych slovenských kapiel, dvanásť pivovarníckych značiek z regiónu aj zahraničia, dobré jedlo a ďalšie sprievodné akcie. Informácie budeme postupne dopĺňať,“ sľubujú organizátori zaujímavej novinky. A tešiť sa na ňu môžete už koncom deviateho mesiaca roka, konkrétne v dňoch 28. a 29. septembra.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM