Správy

V Prešove má vyrásť obchodné centrum Solivaria: VIZUALIZÁCIE chystanej novinky v našom meste

Nové obchodné centrum v Prešove má niesť meno Solivaria. Jeho projekt v Prešove sa chystá a zaujímalo nás aj to, v akej fáze sú prípravy na začiatok výstavby. V našej fotogalérii si tiež môžete pozrieť jeho vizualizácie.

Ilustračný obrázok k článku V Prešove má vyrásť obchodné centrum Solivaria: VIZUALIZÁCIE chystanej novinky v našom meste
Zdroj: Dnes24.sk

Nákupno-zábavný komplex bude mať imidž cenovo dostupného a nie luxusného nákupného strediska. Na webe tohto projektu solivaria.eu sa Prešovčania majú možnosť dozvedieť aj to, že Solivaria je navrhnutá tak, aby pôsobila sofistikovane a moderne.

Ako ďalej uvádza web, cieľom architektov nebolo vytvoriť nákupné centrum druhej generácie. „Zámerom bolo vybudovať moderné architektonické dielo, majúc na mysli dlhodobú investičnú hodnotu stavby,“ uvádza sa na webe. Zisťovali sme aj informácie, aká je aktuálna situácia v súvislosti s jeho výstavbou.

„Projekt sa chystá, je pripravený na stavbu. Musia sa ešte dotiahnuť zmluvy. To znamená, že najprv sa musí priestor prenajať, až následne sa začne stavať. Výstavba má stáť rozhraní ulíc Solivarská – Východná, má tam byť postavený aj veľký kruhový objazd,“ uviedol pre portál Prešov 24 Jakub Baňovič, konzultant spoločnosti Cushman & Wakefield. Tá sa zaoberá prenájmom realitných komerčných nehnuteľností. A ako má obchodný komplex vyzerať si môžete pozrieť na vizualizáciách v našej fotogalérii.

Môže vás zaujímať:

Z chátrajúceho priestoru moderný domov pre stovku rodín: VIZUALIZÁCIE, čo postavia v Prešove!

Na stole je megaprojekt: Z Domaše chcú spraviť celoročný dovolenkový raj! VIZUALIZÁCIE vnú­tri

Vizualizácia obchodného komplexu Eperia na Sekčove: Takto má vyzerať!

foto: Solivaria

Vizualizácie obchodného komplexu Solivaria: Sledujte už teraz, ako má vyzerať
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM