Ľubomír Hudačko Správy

Z chátrajúceho priestoru moderný domov pre stovku rodín: VIZUALIZÁCIE, čo postavia v Prešove!

Chátrajúci priestor v Prešove a bývanie pre mladých rovná sa súvislosť. Cresco Group totiž tento priestor zmení na byty a začať stavať sa má už v septembri. Pozrite si v našej fotogalérii nové vizualizácie a nazriete aj do interiéru.

Ilustračný obrázok k článku Z chátrajúceho priestoru moderný domov pre stovku rodín: VIZUALIZÁCIE, čo postavia v Prešove!
Zdroj: Dnes24.sk

Štartovacie bývanie vznikne v Prešove na Sídlisku III a prinesie 100 bytov v cenách okolo 1200 eur /m2 s DPH. Chátrajúci stomatologickú pavilón v danej lokalite dostane novú tvár.

„Výstavbu bytového domu s názvom Na Trojke bude realizovať Cresco Group, ktorý vznikne prestavbou nedokončeného stomatologického pavilónu na prešovskom Sídlisku III. Výstavba začne v septembri 2015 a jej ukončenie je plánované na marec 2017,“ uviedla marketingová manažérka spoločnosti Alexandra Poliaková.

Stavba na ulici Antona Prídavka chátrala a zmeniť sa má na moderný domov pre stovku rodín. Obyvateľom sídliska prinesie ďalšie obchody a služby v retailovej časti na prvom podlaží.

Pozrite si v našej fotogalérii už teraz nové vizualizácie, ktoré načrtnú, ako to bude vyzerať aj v interiéri.

Čítajte tiež:

V Prešove sa má začať stavať nový závod: Čo bude vyrábať a koľko ľudí si môže nájsť prácu?

Známy obchoďák v našom meste končí: Rušia služby aj tieto výhody!

foto: Cresco Group

Takto búdú vyzerať byty na Trojke: Sledujte nové vizualizácie!
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM