Ľubomír Hudačko Správy

Rokovanie prešovského zastupiteľstva malo časové trhliny: Poslanci poriadne meškali so začiatkom, aj po prestávke!

Netradične v stredu a netradične s meškaním. Počas niekoľkých ostatných zastupiteľstiev sa prešovskí poslanci zišli načas, no tentoraz poriadne meškali so začiatkom aj po prestávke. Rokovanie malo poriadne časové trhliny.

Ilustračný obrázok k článku Rokovanie prešovského zastupiteľstva malo časové trhliny: Poslanci poriadne meškali so začiatkom, aj po prestávke!
Zdroj: Dnes24.sk

Rokovanie, ktoré sa malo začať o deviatej, začalo s dvadsaťminútovým meškaním. Pritom poslanci v sále boli, ale uprednostnili diskusiu.

„Tiež som prekvapený z toho, že toľko meškáme. Nepáči sa mi to hlavne preto, lebo máme pred sebou veľa bodov na prerokovanie,“ povedal pre médiá poslanec René Pucher. „Myslím, že na Slovensku je tých niekoľko minút taký prirodzený jav, myslím, že ani vo svete sa nikde nezačína úplne na minútu presne. Ale zrejme to bude tým, že poslanci ešte predtým chceli prediskutovať nejaké veci medzi sebou, a aj pani primátorke ešte nosili úradníci nejaké dokumenty,“ uviedol k téme aj poslanec Vasiľ Janko.

Na otázku, prečo sa rokovanie začalo neskôr odpovedala aj primátorka. „Ja keď sa niekde zjavím, každý chce so mnou prebrať nejaké veci, aj súkromné a nik neberie ohľad, že potom meškáme,“ zareagovala Andrea Turčanová. Počas predchádzajúcich rokovaní poslanci zasadali načas, no tentoraz sa predĺžila aj desaťminútová prestávka. Z nej sa o dvanástej stala až viac ako polhodinová pauza. Navyše, o niekoľko minút na to nasledovala aj hodinová obedná pauza.

Môže vás zaujímať:

Situácia počas zastupiteľstva v Prešove, ktorá rozosmiala celú sálu: Po tomto viceprimátor Kužma očervenel!

Prešovskí poslanci to odklepli: Už je rozhodnuté, komu poputujú Ceny mesta Prešov a Opálové zrnko!

Super správa pre miestnych obyvateľov: Na jednej z prešovských ulíc dostáva vnútroblok nový šat!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM