Ľubomír Hudačko Správy

Situácia počas zastupiteľstva v Prešove, ktorá rozosmiala celú sálu: Po tomto viceprimátor Kužma očervenel!

Okrem ostrých slov či kritiky občas dôjde aj na smiech. Prešovskí poslanci sa zišli na 19. zasadnutí mestského zastupiteľstva. V momente, keď došlo na osobu viceprimátora Štefana Kužmu, ten očervenel a smiechom vybuchla celá sála.

Ilustračný obrázok k článku Situácia počas zastupiteľstva v Prešove, ktorá rozosmiala celú sálu: Po tomto viceprimátor Kužma očervenel!
Zdroj: TASR

Netradične v stredu sa zišli prešovskí poslanci na 19. zasadnutí zastupiteľstva. Majú na programe 18 bodov, často ide o veľa a neraz tečú nervy.

Tentoraz však prišlo aj na úsmevný moment, postaral sa oň viceprimátor Štefan Kužma. Keď sa na to prišlo po ozrejmení situácie primátorkou, trochu očervenel. Dôvodom bol nefunkčný systém techniky. „Poprosím réžiu, aby prišli nastaviť systém pánovi viceprimátorovi, keďže mu nefunguje. Ale tentoraz zlyhal človek. Pán viceprimátor totiž zabudol, že na prihlásenie potrebuje kartu,“ rozosmiala celú sálu primátorka.

Na situáciu tradične reagoval aj poslanec Rudolf Dupkala, ktorý tesne predtým hovoril o systémoch a ľuďoch. Jeho poznámka smerom k viceprimátorovi smiech v sále ešte znásobila. „Ale hlavne nezabudni vtedy, keď budeš platiť pivko,“ dodal. Sám Štefan Kužma reagoval slovami, že za každým systémom stojí vždy aj tak len človek. Uvoľnená atmosféra počas rokovania sa niesla len na začiatku zasadnutia, potom sa už poslanci sústredili na dôležité body programu.

Môže vás zaujímať:

Prešovský samosprávny kraj prispeje na futbalový štadión: Akú sumu nakoniec naňho poslanci odklepli?

Super správa pre miestnych obyvateľov: Na jednej z prešovských ulíc dostáva vnútroblok nový šat!

Môžu vám prísť do domácností a vykonať zisťovanie: Prešovčania, na toto buďte radšej pripravení

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM