Ľubomír Hudačko Rôzne

Príkladne reprezentuje školu aj mesto: Prešov má najlepšieho karosára Slovenska!

Súťaž propaguje remeslo autoopravára medzi verejnosťou a tiež spojenie zamestnávateľov so školami a žiakmi. A naši prešovskí žiaci zažiarili.

Ilustračný obrázok k článku Príkladne reprezentuje školu aj mesto: Prešov má najlepšieho karosára Slovenska!
3
Galéria

Súťaž autoopravár Junior 2024 priniesla prehliadku zručností šikovných mladíkov. V Bratislave v kategórii lakovník úspešne reprezentoval prešovskú Strednú odbornú školu dopravnú v Prešove Tomáš Knapik z III.C, skončil ako tretí najlepší lakovník Slovenska.

„Najväčší úspech zaznamenal Branislav Bujňaček z III.C, ktorý si v silnej konkurencii vybojoval titul najlepší karosár Slovenska. Oceňovanie prebehlo v krásnom prostredí Oldtime gallery – múzeum veteránov. Všetkým gratulujeme a ďakujeme za mimoriadne úspešnú reprezentáciu,“ pripomína prešovská škola.

Čo súťaž propaguje

V Nitre prebehla tiež súťaž mechanikov-elektrotechnikov, kde svoje vedomosti a zručnosti predviedol aj tretiak Samuel Litvin.

Súťaž organizuje Cech predajcov a autoservisov SR s poverením Ministerstva vnútra SR a tento rok išlo už o 22. ročník súťaže. Propaguje remeslo autoopravára medzi širokou verejnosťou, ako aj spojenie zamestnávateľov so školami a žiakmi.

Úspech prešovských žiakov na súťaži autoopravárov
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM