Rôzne

V Kamenici nad Cirochou bude živo: Návštevníkov letiska čaká atraktívny program!

Už túto sobotu sú na programe Kamenické dni 2019. Pozrite si, čo čaká návštevníkov tohto podujatia na tamojšom letisku.

Ilustračný obrázok k článku V Kamenici nad Cirochou bude živo: Návštevníkov letiska čaká atraktívny program!
Zdroj: TASR

Už v piatok 21. júna odštartujú Kamenické dni 2019 a to Kamenickou kvapkou krvi vo vestibule kultúrneho domu. Hlavný program je však nachystaný na sobotu 22. júna a je sa veru na čo tešiť. Uskutoční sa na letisku.

Od 14:00 hod. sa postupne predstavia Barborky – ženská spevácka skupina, Dúbrova – dievčenská spevácka skupina zo Zubného, žiaci z MÚZA či Young Band – mládežnícka kapela.

O 17:00 hod. sa už návštevníci môžu tešiť na Cimbalovú hudbu Jána Budiho a o 19:00 hod. na známu slovenskú kapelu Heľenine oči.

Na podujatí sa zároveň uskutoční zemplínsky zraz hasičských áut Tatra 148 a CAS-32 a nebudú chýbať ani atrakcie ako vyhliadkový let balónom, lezeckí modelári, lezecká stena, kolotoče, zorbing gule, policajný pes, penová show a ako inak, ani občerstvenie.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

V minulosti sme vám priniesli fotogalériu s rôznymi lákadlami obce Kamenica nad Cirochou. Ak vám unikla, pozrite si ju teraz.

Parádny pohľad či vzácne miesto: FOTO lákadiel známej obci pri Humennom!
16
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM