Rôzne

Predĺžený víkend je tu: Humenčania, prinášame tipy na zaujímavé podujatia

Tri dni vytúženého voľna sú tu. Predĺžený víkend v Humennom ponúkne aj viaceré zaujímavé podujatia. Tu sú naše tipy...

Ilustračný obrázok k článku Predĺžený víkend je tu: Humenčania, prinášame tipy na zaujímavé podujatia
Zdroj: Dnes24.sk

Futsalový zápas

Uplynulý týždeň odštartovala druhá futsalová liga Východ a Angels Humenné porazili na domácej palubovke silný Prešov 6:4. Tento piatok, opäť doma v Mestskej športovej hale, ich čaká ďalší favorit Grizzly Košice a Humenčania budú iste chcieť aj ďalší cenný skalp. Začiatok zápasu je o 17:30 hod.

Punkový dvojkoncert

V Nostalgia Music Pube bude v piatok rozhodne rušno. Rozbalia to tam buranroll kapela z Nitry Kýbal Mačiek a punk-rocková kapela z Bardejova NIEčO NAVYšE. Začiatok tohto dvojkoncertu je naplánovaný na 20:00 hod.

Hokejový súper z Poľska

Hokejisti MHK Humenné v sobotu ukončia štvorzápasovú sériu zápasov na domácom ľade. A tentoraz privítajú celok z Poľska – Hokejovy Klub 58 Sanok. Narobí aktuálne piaty tím tabuľky domácemu lídrovi problémy alebo si Humenčania pripíšu na svoje konto ďalšie víťazstvo? Úvodné buly hodí rozhodca o 17:30 hod.

Saxofonová a gitarová párty

V humenskom jazzovo-swingovom podniku s názvom Lawyer's CLUB je na túto sobotu nachystaná saxofónová a gitarová párty. Prítomných budú svojím hudobným umením zabávať Gapa a Mečiar Blues Connection. Začiatok akcie je naplánovaný na 20:00 hod.

Nedeľný večer v kine

A ešte tradične aj jeden tip do kina. Čo poviete na tragikomédiu z dielne česko-slovensko-poľskej? Film s názvom Záhradníctvo: Nápadník premietajú v Kine Fajn v nedeľu o 19:30 hod. (potom aj v pondelok v rovnakom čase). Tu je popis: Tretí diel trilógie Záhradníctvo sa odohráva na sklonku päťdesiatych rokov minulého storočia. Je príbehom mileneckej lásky. Rozpráva o tichej vojne medzi rodičmi a ich deťmi, poznamenanými vojnou a komunistickým prevratom. S tragikomickým nadhľadom vykresľuje ostrú zlomovú líniu medzi predvojnovou a povojnovou generáciou. Generačný stret pramení z odlišných skúseností rodičov a ich detí. Každá generácia má svoju vlastnú predstavu, ako nájsť šťastie, a isté je len to, že cestu k nemu si musí hľadať sama.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM