Rôzne

Ponuka akcií aktuálneho víkendu v našom meste? TIETO radíme navštíviť

Máme tu prvý augustový víkend. Prinášame vám redakčné tipy na podujatia v našom meste, ktoré radíme navštíviť.

Ilustračný obrázok k článku Ponuka akcií aktuálneho víkendu v našom meste? TIETO radíme navštíviť
Zdroj: Dnes24.sk

Futbal

Po dvoch výhrach odohrajú futbalisti FK Humenné svoj tretí zápas v novej sezóne. Na domácom štadióne privítajú TJ Mladosť Kalša. Začiatok zápasu je o 16:30 hod.

Rýchlo a zbesilo: Hobbs a Shaw

V sobotu o 19:30 a v nedeľu o 16:30 a 19:30 hod. dáva Kino Fajn Rýchlo a zbesilo: Hobbs a Shaw. Popis: Čo spája americkú kopu svalov Hobbsa a elegantného britského zabijaka Shawa? Po ôsmich filmoch má značka Rychle a zbesilo svoju prvú samostatnou jazdu, v ktorej sa Dwayne Johnson a Jason Statham vracajú ako Luke Hobbs a Deckard Shaw.

Miro Jaroš

Teraz niečo (najmä) pre deti. Veď ktorí drobci by nepoznali Mira Jaroša… Ten si pre ne tentoraz pripravil Amfik Tour, v rámci ktorého sa túto nedeľu predstaví aj na humenskom amfiteátri. Začiatok podujatia je o 17:00 hod.

Kultúrne leto

A ani túto nedeľu nemôže chýbať Kultúrne leto. V rámci tejto série podujatí sa pri Fontáne lásky tentoraz predstaví Folklórna skupina Pacerki z Budkoviec. Začiatok ako obvykle o 17:30 hod.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Postrehli ste?

OBRAZOM: Na Sídlisku III si môžete zacvičiť na novom workoutovom ihrisku
7
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM