Ľubomír Hudačko Rôzne

Náčelník prešovských policajtov prezradil najkurióznejšie príhody: Tomu ani nebudete chcieť veriť!

Stretávajú sa aj s neobvyklými situáciami. Mestskí policajti v Prešove majú netradičné zážitky na rozdávanie, ich náčelník Ján Andrejko nám prezradil tie najkurióznejšie.

Ilustračný obrázok k článku Náčelník prešovských policajtov prezradil najkurióznejšie príhody: Tomu ani nebudete chcieť veriť!
Zdroj: Dnes24.sk

Náčelník prešovskej Mestskej polície Ján Andrejko si napríklad spomenul, akú kurióznu situáciu zažil jeho kolega. Tomu prišla jedna pani podať ozaj netypické oznámenie.

„Oznámila mu, že jej suseda je bosorka. Keď sa jej spýtal, ako sa to prejavuje, tak povedala, že každý večer sa jej suseda premení na mačku, ju premení na myš, celú noc ju naháňa a ráno to vráti naspäť. A potom má problém ísť do práce, pretože je nevyspatá. Keďže celú noc behá pred susedou, ktorá je mačkou,“ uviedol naozaj zvláštnu príhodu šéf prešovských strážcov poriadku.

Ako Andrejko pokračoval, jeho kolega si dotyčnú susedu zavolal. „Ale nie preto, aby preveril, či sa naozaj premieňa na mačku. Ale preto, aby ju upozornil, že má susedu, ktorá môže mať nejaký zdravotný problém. Chcel jej vysvetliť o čo ide, lenže tá ho odpoveďou prekvapila. Ona vraj také schopnosti práveže má, ale doma ich nevyužíva. To bol pre kolegu šok,“ spomína náčelník na kuriozitu. Ako dodal, zažil aj ďalšiu príhodu, kde v hlavnej role malo byť opäť pobosorovanie.

„Išlo o prípad, keď istá suseda mala byť bosorkou a mala pobosorovať celú záhradu. Tak sa kolega dotyčnej osoby pýtal, že ako sa to u jej susedy prejavovalo. Odpoveďou bolo tak, že celá koreninová zelenina bola na záhradke hore nohami, teda koreň bol hore a lístky dole,“ prezradil nám Ján Andrejko.

Netypickú situáciu zažil aj sám náčelník a povedal nám o nej viac. „Ja osobne som zažil prípad, keď žena tvrdila, že ju sledujú mimozemšťania a odpočúvajú. Môže byť jedine v kuchyni, pretože tam nemajú dosah, tam ich niečo ruší. No inak v celom dome s tým bol problém,“ zakončil rad kurióznych informácií náčelník Mestskej polície v Prešove Ján Andrejko.

Môže vás zaujímať:

Kuriozita v Prešove, o ktorej vie zrejme málokto: Tipnite si, koľko ľudí býva na tejto ulici :)

V Prešove došlo ku kurióznej situácii: Kamión sa zasekol na čerpacej stanici!

Kuriozita v tíme prešovských hráčov priamo počas zápasu: Do hry musel nastúpiť samotný tréner!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM