Šport

Kuriozita v tíme prešovských hráčov priamo počas zápasu: Do hry musel nastúpiť samotný tréner!

Svojim zverencom na ihrisku musel pomôcť sám tréner osobne. Nezvyčajná situácia sa zrodila v tíme prešovských hráčov počas rozbehnutého zápasu. Na prestriedanie bolo minimum možností a do hry neváhal naskočiť aj lodivod z lavičky. Opäť sa tak potvrdilo, že v športe nie je núdza o kuriózne momenty.

Ilustračný obrázok k článku Kuriozita v tíme prešovských hráčov priamo počas zápasu: Do hry musel nastúpiť samotný tréner!
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Futsalistom FK Prešov sa v druhom vystúpení na ihrisku súpera nepodarilo uspieť. V 3. kole najvyššej slovenskej futsalovej súťaže podľahli hráčom Nitry 5:7 (3:3). Zápas ovplyvnili ubudajúce sily prešovských hráčov, keďže niektorí chýbali na prestriedanie. Do zápasu tak musel naskočiť aj tréner.

Zahral si tréner

Zápas začali lepšie Prešovčania a otvorili skóre stretnutia. Často sa dostávali do prečíslení a strieľali na bránu osamotení. Nitrania však neskôr otočili vývoj stretnutia vo svoj prospech. Hostia sa aj naďalej snažili prekonať súperovu obranu. Po viacerých nevyužitých šanciach sa im v ďalšom priebehu podarilo dostať opäť do vedenia. Jednogólový náskok však do konca prvého polčasu nedokázali udržať a po dvadsiatich minútach odchádzali hráči do kabín za nerozhodného stavu 3:3.

Po prestávke hostia postupne fyzicky odchádzali. Podobne ako v prvom zápase sezóny mali k dispozícii len siedmich hráčov. Z tohto dôvodu počas hry došlo k naozaj zaujímavej situácii, ktorá sa nestáva každý deň. Pomôcť svojim zverencom totiž musel aj lodivod z prešovskej lavičky. Do zápasu tak nastúpil samotný tréner futsalistov António Hernandéz.

Problém robila efektivita

Opäť sa teda potvrdilo, že v športe nie je núdza o kuriózne momenty. S pribúdajúcimi minútami však Prešovčanom aj tak odišli sily, čo súper využil. Nitrania sa dostávali do väčších šancí, netrvalo dlho a ujali sa vedenia. Chyby Prešovčanov potrestali dvomi rýchlymi gólmi a skóre bolo 5:3.

Po šiestom góle sa Prešovčania odhodlali k hre bez brankára. V presilovke sa im podarilo skórovať, znížili na 6:4, no následne opäť inskasovali. Prešov hral bojovne a s nasadením, problém robila efektivita. Aj napriek tomu mali v zápase posledné slovo, v závere upravili skóre na 7:5.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM