Správy

Mikulášska nádielka v Prešove: Už sa blíži jej 20. ročník, najmenší budú mať v nej opäť šancu aj vyhrať!

Radosť v očiach, sladkosti a najočakávanejší muž na pódiu. To všetko na programe opäť počas mikulášskej nádielky v Prešove. Najmenší budú mať v nej šancu opäť aj čosi vyhrať, žrebovanie bude priamo na námestí.

Ilustračný obrázok k článku Mikulášska nádielka v Prešove: Už sa blíži jej 20. ročník, najmenší budú mať v nej opäť šancu aj vyhrať!
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Mesto pripravuje pre deti veľkú mikulášsku nádielku, ktorej žrebovanie sa bude konať na pešej zóne pri južnom parku 7. decembra. Do žrebovania budú zaradené súťažné návratky, na ktorých deti musia nájsť a zakrúžkovať Mikuláša.

Hracie formuláre dostali prešovské deti v základných a materských školách. Na súťaži sa môžu zúčastniť deti do veku 15 rokov s trvalým pobytom v Prešove. Uzávierka je stanovená na 4. decembra. Dovtedy musia deti, resp. ich rodičia doručiť súťažné návratky na mestský úrad. Niektoré školy to urobia za nich. Deti, ktoré nenavštevujú školské zariadenia, si môžu požiadať o hracie plagátiky s návratkou na mestskej radnici. Ich úlohou je vypátrať, kde sa skrýva Mikuláš v spleti zasnežených domčekov.

Hovorkyňa mesta Veronika Kmetóny Gazdová informovala, že mikulášsku nádielku pripravuje mesto už 20 rokov. Jubilejný ročník sa uskutoční 7. decembra o 16.00 s kultúrnym programom. Medzi deti potom príde Mikuláš, ktorý spolu s nimi rozsvieti vianočný stromček, ktorý je dominantou vianočnej výzdoby na prešovskom námestí. Zlatým klincom programu bude žrebovanie stovky cien, ktoré mesto zabezpečilo aj s pomocou sponzorských príspevkov.

Môže vás zaujímať:

Prvé INFO o vianočných trhoch v Prešove: Na čo všetko sa môžeme tešiť?

V Prešove už stojí vianočný stromček: Tento krásavec nám skrášli sviatočné obdobie!

V Prešove sa na adventné obdobie pripravujú novinky: Tešte sa aj na beh v čertovských rožkoch!

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM