Rôzne

V Prešove už stojí vianočný stromček: Tento krásavec nám skrášli sviatočné obdobie!

Už je na svojom mieste. Prešovčania sa už môžu kochať vianočným stromčekom, ktorý v centre mesta už osadili. Sú známe aj jeho rozmery a aj to, odkiaľ pochádza. Pozrieť si ho môžete aj v našej fotogalérii.

Ilustračný obrázok k článku V Prešove už stojí vianočný stromček: Tento krásavec nám skrášli sviatočné obdobie!
Zdroj: Dnes24.sk

V centre mesta sa v piatok ráno inštaloval vianočný stromček, ktorý bude dominantou prešovskej vianočnej výzdoby. Na jeho rozsvietenie si ešte budeme musieť počkať, ale i tak už skrášľuje centrum mesta.

„Tohtoročný vianočný stromček bol poskytnutý zo súkromnej záhrady v Nižnej Šebastovej. Ide o strieborný smrek s výškou 15 metrov. Ten bude po dnešnej inštalácii stáť vyzdobený a pripravený pred Konkatedrálou svätého Mikuláša,“ uviedla informácie hovorkyňa radnice Veronika Kmetóny Gazdová.

Ako dodala, spoločne ho v rámci Mikulášskej nádielky rozsvietia prešovské deti s Mikulášom a jeho pomocníkmi – Anjelom a Čertom a to 7. decembra o 16:00. Prešovčania i návštevníci mesta sa okrem toho môžu tešiť takisto aj na novú, dizajnovo a farebne zladenú výzdobu v centre pešej zóny, o ktorej sme vás na našom webe už informovali.

Môže vás zaujímať:

Vianočná výzdoba sa tento rok v centre Prešova rozšíri: Kde všade nás bude tešiť svetielkujúca nádhera?

Ovládne nás atmosféra najkrajších sviatkov roka: Už je jasné, kedy sa Prešov rozsvieti vianočným osvetlením!

Vianočný stromček v Prešove: Už je na svojom mieste!
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM