Tlačové správy

Čarovné vianočné ozdoby, Betlehemy ale aj darčeky. V tomto obchodíku nájdete všetko

Nenechávajte všetko na poslednú chvíľu a vyberte si pohodlne s predstihom, kým sa opäť všetko nezatvorí. Prešovský obchod Šikovné ručičky ponúka nádherné veci od slovenských remeselníkov. Aj na webe.

Ilustračný obrázok k článku Čarovné vianočné ozdoby, Betlehemy ale aj darčeky. V tomto obchodíku nájdete všetko
5
Galéria
Zdroj: Šikovné ručičky

O príťažlivosti vianočných sviatkov pochybuje len málokto. Zvláštne čaro, jedinečné chvíle, pokoj, pohoda, štedrosť. K vytvoreniu magickej atmosféry do veľkej miery prispieva aj zdobenie našich domácností. Dekorovanie príbytku a zvlášť stromčeka podlieha stále sa meniacim módnym trendom, pričom stále viac ľudí sa vracia k prírodným materiálom a k ručne vyrobeným ozdobám, čo vychádza z našej histórie, zvyklostí a koreňov.

Priamo od remeselníkov

V Prešove už vyše roka funguje predajňa s originálnym ručne zhotoveným tovarom od šikovných slovenských remeselníkov pod názvom Šikovné ručičky.

Tento milý obchodík, ktorý nájdete vo dvore na Hlavnej 70, celoročne poskytuje priestor, kde sa môžete dostať k jedinečným výrobkom množstva drobných výrobcov pod jednou strechou.

Špecializuje sa hlavne na úžitkové predmety, bytové a módne doplnky, darčekové predmety, dekorácie a ručne vyrábané šperky.

Vianočná nádhera

Zdroj: Šikovné ručičky

Ale v tomto čase, to u nich vyzerá ešte čarovnejšie. Okrem iného tovaru tam totiž pribudli všakovaké ručne vyrobené vianočné ozdoby a dekorácie z rôznych materiálov, vytvorené rôznymi technikami. Či už sa jedná o ozdoby šité, maľované, vyrezávané, šúpoľové, všetky sú vyrobené s láskou a osobným vkladom každého tvorcu.

Najväčšiu pozornosť však púta množstvo Betlehemov, ktoré sú dôležitou súčasťou výzdoby najmä v kresťanských rodinách, pretože pripomínajú skutočnú podstatu Vianoc. V Šikovných ručičkách nájdete rôzne druhy Betlehemov, od veľkých, precízne prepracovaných, ktoré sa stanú rodinným klenotom, až po malé, symbolické prevedenia.

Aj na webe

Popritom vám možno štrngne do nosa aj niečo milé, čím by ste mohli potešiť svojich blízkych pod stromčekom. Preto pri prechádzke vianočným Prešovom nakuknite aj do dvora na Hlavnej 70, prípadne si čiastočnú ponuku viete pozrieť a tovar objednať aj na eshope www.sikovnerucicky-handmade.sk

Ak inklinujete k výrobkom, ktoré nie sú produktom sériovej priemyselnej výroby, ale stojí za nimi kus poctivej ručnej práce, staňte sa fanúšikmi obchodu Šikovné ručičky na FB a budete o novinkách informovaní ako prví.

Šikovné ručičky: Vianoce priamo od slovenských remeselníkov
5
Galéria
Zdroj: Šikovné ručičky

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Šikovné ručičky
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM