Monika Vengrínová Krimi

Boj s ničivým ohňom v Prešove: V rodinnom dome vypukol požiar!

Rušné momenty zažili prešovskí hasiči. Museli totiž zasahovať pri požiari rodinného domu. Po príjazde na miesto našli majiteľa domu s popáleninami a navyše zistili, že sa aj nadýchal splodín.

Ilustračný obrázok k článku Boj s ničivým ohňom v Prešove: V rodinnom dome vypukol požiar!
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Požiar rodinného domu na Jánošíkovej ulici v Prešove nahlásil na operačné stredisko v sobotu v čase okolo 21:35 33-ročný Prešovčan bývajúci v susednom dome.

„Po príjazde našli hasiči majiteľa horiaceho rodinného domu na jeho dvore. Nadýchal sa splodín a mal aj popáleniny na časti tela, v dôsledku čoho bol prevezený na ošetrenie do prešovskej nemocnice,“ povedal hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove Peter Kovalík.

Požiar podľa slov hovorcu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniela Džobanika vznikol zo zatiaľ nezistených príčin a okolností v jednej z izieb domu, následkom čoho došlo k úplnému zhoreniu jednej izby a chodby na poschodí a k čiastočnému zhoreniu a zadymeniu kuchyne nachádzajúcej sa na prízemí.

Na mieste zasahovali dve vozidlá a osem hasičov. Spôsobená škoda zatiaľ vyčíslená nebola z dôvodu prevozu majiteľa domu do nemocnice. „Polícia začala trestné stíhanie pre prečin všeobecného ohrozenia,“ dodal Džobanik.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM