Rôzne

Známy prešovský rodák Peter Lipa oslávil 75. narodeniny: Gratulácie ráta v tisícoch

Na narodeniny najznámejšieho slovenského jazzmana a legendy slovenskej hudobnej scény Petra Lipu nezabudli ani jeho fanúšikovia. Gratulácie ráta v tisícoch.

Ilustračný obrázok k článku Známy prešovský rodák Peter Lipa oslávil 75. narodeniny: Gratulácie ráta v tisícoch
Zdroj: TASR

Prešovský rodák Peter Lipa zažil krásne prekvapenie. K nedávnemu životnému jubileu mu zagratulovalo množstvo jeho známych a fanúšikov. Na svojom facebooku sa pochválil, že ide o tisíce gratulácií. Spomenul aj to, čo nové v najbližšom období chystá.

„Milí priatelia, fanúškovia, priaznivci, gratulanti. Pri príležitosti mojej 75-ky som od vás dostal takmer 3 000 pozdravov a želaní. Veľmi si to vážim a som priam nadšený toľkou pozornosťou. Iste pochopíte, že nemôžem každému samostatne odpovedať, ale ďakujem všetkým naraz,“ vyjadril sa.

Peter Lipa - Podobnosť čisto náhodná
1
Galéria

Spevák však rozhodne nezaháľa a prezradil jeho ďalšie plány. „Sľubujem, že urobím všetko pre to, aby ste mali naďalej radosť z mojej hudby. Ak mi zdravie dovolí, chcem ešte v tomto roku vyprodukovať nové pesničky, ktoré by mali vyjsť na dvoch samostatných CD. Na jednej budú moje nové piesne a na druhej budú cover verzie starých slovenských evergreenov. Verím, že sa vám budú páčiť, lebo ich robím pre vás. Ďakujem,“ dodal známy jazzman a čerstvý oslávenec Peter Lipa.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM