Ľubomír Hudačko Kultúra

Pozrite si klip nakrútený v Prešove: Hit Obchádzka už má vtipnú obrazovú podobu

Známa pieseň od kapely Heľenine oči narážajúca na dopravnú situáciu v Prešove už má aj obrazovú podobu. Sledujte videoklip k Obchádzke.

Ilustračný obrázok k článku Pozrite si klip nakrútený v Prešove: Hit Obchádzka už má vtipnú obrazovú podobu
Zdroj: Michal Kunes Kováč

Očakávaný klip k chytľavej piesni Obchádzka od známej prešovskej skupiny Heľenine oči už je na svete. Kapela ho zverejnila v nedeľu večer a každý si tak môže pozrieť výsledok natáčania, ktoré sa odohrávalo v Prešove. Kreatívne zoskupenie muzikantov opäť nesklamalo a vizuálna podoba spomínanej piesne srší humorom, ktorý podčiarkol originálny obraz.

V Prešove s Prešovčanmi

„Hneď po tom, ako sme vydali nové CD, dostalo sa k nám veľa ohlasov k piesni Obchádzka – hlavne od Prešovčanov, tak sme si povedali, že čo najskôr musíme natočiť klip doma v Prešove a s Prešovčanmi,“ hovorí o najnovšom počine líder zoskupenia Martin Mihalčín.

Prešovské zoskupenie natáčanie videoklipu zverilo do rúk režiséra Michala Kunesa Kováča. „Scenár sa mi v hlave kreoval už dlhšie a s miernymi obmenami sme to s režisérom takto aj natočili,“ hovorí Mihalčín. „Príbehy v klipe hovoria o tom, aké množstvo času ľudia strávia v autách a zápchach aj v takom malom meste ako je Prešov. V klipe sme to chceli posunúť do absurdna a v našich príbehoch ľudia prežijú v autách doslova celý život,“ dodáva.

Uzávierka ulice

Samotná realizácia najnovšieho videoklipu k piesni Obchádzka však trvala dlhšie. Uzávierka celej prešovskej ulice počas natáčania totiž vyžadovala veľké množstvo príprav a povolení. „Myslím si, že by sa to v inom meste ani nedalo natočiť, pretože inde by sme možno nenašli toľko ľudí, ktorí by boli ochotní nezištne pomôcť. Naozaj som nečakal, že to pôjde až takto hladko, počas celej prípravy nám nikto ani raz nepovedal – toto sa nedá. Práve preto si myslím, že si Prešovčania túto pesničku zaslúžia. A zaslúžia si aj obchvat!“ ďakuje všetkým, ktorí sa podieľali na tvorbe nového videa, líder skupiny Heľenine oči.

Nuž a ako výsledok napokon dopadol si už môžete pozrieť v priloženej videogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

VIDEO: Heľenine oči už zverejnili klip k ich Obchádzke, natáčal sa v Prešove
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM