Ľubomír Hudačko Rôzne

Zisťovali sme, čo pomáha pre sexi zadok do plaviek: Profi trénerka z Prešova radí, TOTO sú priority!

Profi trénerky z Prešova sme sa opýtali, čo pomáha pre sexi zadok do plaviek. Ako si ho vylepšiť, ktoré cviky postúpiť a čo nezanedbať na to, aby ste v lete ukázali ladné krivky. Pod oblečenie už totiž nedostatky neskryjete. Trénerka radí, toto sú priority...

Ilustračný obrázok k článku Zisťovali sme, čo pomáha pre sexi zadok do plaviek: Profi trénerka z Prešova radí, TOTO sú priority!
Zdroj: TASR

Veronika Očipová sa športu venuje odmalička, najprv to bola atletika a neskôr od roku 2007 pretláčanie rukou. Tomu sa venuje dodnes. Šancu nájsť ju máte v Prešove vo fitnescentre Opál na Sekčove.

TOP cvik sú drepy

Mnoho žien podľa Veroniky drepy do svojho tréningu nezaradzuje, čo je veľká chyba: „Je to totiž úžasný cvik na krásne vyformovanie zadku. Netreba sa báť ísť ani do ťažších váh, takto precvičíte kvalitne nielen zadok, ale aj stehná. Tento cvik by ani muži nemali nikdy vynechať vo svojom tréningu,“ prízvukuje skúsená trénerka. Po drepoch sú ďalším skvelým komplexným cvikom aj výpady.

Nebojte sa ísť aj so záťažou, čím väčšia záťaž, tým lepšie výsledky uvidíte. „Čo sa týka zaťaženia a opakovaní – najlepšie je cvičiť na začiatok s ľahšou až strednou záťažou a postupne pridávať. Opakovania by sa mali pohybovať v rozmedzí 8–12. Do svojho tréningu určite zaraďte aj ďalšie účinné cviky ako výstupy na lavičku, mŕtve ťahy s vyrovnanými nohami, predkopávanie a zakopávanie,“ vysvetľuje podrobnosti Očipová. Ak ešte k tomu vykročíte z vašej zóny komfortu a výťah vymeníte za schody, auto necháte doma radšej sa prejdete alebo oprášite kolieskové korčule, tak letná sezóna a sexi zadok v plavkách budú pre vás krásnou odmenou.

Kardio nestačí

Pri pevnom a sexi zadku nestačí vykonávať len aerobné aktivity ako beh, bicykel a podobne. „Takýmto kardiom nespevníte v podstate žiadnu svalovú partiu na tele. Jednoznačne je nutné zamerať sa viac na tréning so záťažou. To je buď kombinácia kardio a fitko, kde precvičíme zadok a nohy so záťažou a behom alebo bicyklom ich len na začiatku rozcvičíme a rozohrejeme,“ hovorí Veronika.

Ako dodala, dokonca má mnoho žien doslova až strach z toho, že im cvičením vo fitku narastú svaly. Nemajú sa však čoho báť. „Ženské telo je inač stavané ako mužské. My ženy máme desaťkrát menej testosterónu ako muži a práve kvôli tomu nehrozí, aby sme vyzerali ako oni. Ženy by si mali pamätať, že svaly sú skutočným pokladom v našom tele. Nielenže krásne formujú našu postavu, ale sú doslova pokladom, pomocou ktorých môžeme dosahovať svoje fyzické či duševné ciele,“ zakončila trénerka. Tak čo, idete do toho?

Čítajte tiež:

Pripravené na leto? 5 tipov od profi trénerky z Prešova pre sexi bruško do plaviek

foto: ilustračné

Prešovská profi trénerka: Veronika radí, ako na sexi zadok do plaviek
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM