Ľubomír Hudačko Šport

Ženy v našom meste rozhodli: TOP 3 najsexi futbalistov Prešova!

Futbal patrí medzi populárne, ale i náročné športy. Neraz má fanúšikov aj v radoch nežnejšieho pohlavia, ktoré sa rado pozrie na futbalové zápasy. Zisťovali sme medzi obyvateľkami Prešova, ktorý futbalista sa im páči najviac a to nielen z pohľadu športového umenia :)

Ilustračný obrázok k článku Ženy v našom meste rozhodli: TOP 3 najsexi futbalistov Prešova!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Na súpiske A mužstva prešovských futbalistov sa nachádzajú desiatky hráčov, v aktuálne prestupovom období je však ich počet individuálny. Množstvo hráčov odchádza, z dorastu či mládežníckych kategorií pre zmenu niekto príde.

Najmladším z nich je iba 18-ročný Miroslav Petko. Najstarší hráč v našom mančafte je Martin Dupkala (29). Ostatné obdobie je pravidelnou súčasťou tímu, aj keď kvôli zraneniam toho neodohral príliš veľa, obranca Jakub Bartek.

Práve pri ňom sa nežnejšie pohlavie pozastavilo najčastejšie. Prešovských fanúšičiek sme sa totiž opýtali, ktorý futbalista sa im páči najviac a prečo. Oslovili sme dievčatá a ženy veku približne do 35 rokov, no nie všetky sa vedeli promptne vyjadriť. Pýrenie či málo času alebo nerozhodnosť urobili svoje.

Voľba bola jednoznačná

V každom prípade, voľba bola celkom jednoznačná. Podľa dievčat sa im zapáčil drsnejší výraz a sebavedomie z toho vyplývajúce. „Na futbal nechodíme, ale asi začneme. Nevedeli sme, že tam behajú takýto fešáci. Neviete, či niekoho má?“ chichotali sa fanúšičky mladíka Jakuba Barteka Jana (22) a Petra (23).

Sympatie získaval aj ďalší obranca Patrik Jacko: „Robustná postava a málo vlasov, to môže byť. Nie každému to pristane, no tu niet o čom,“ uviedla napríklad Renáta (30).

Rozhodovala aj brada

V ankete o najkrajšieho futbalistu nášho klubu padli od dievčat aj mená ako Peter Katona či Michal Krajník. Ich porasty na tvári pre zmenu zaujali mladšie ročníky. „Pre mňa je to sexi a možno by som sa nechala prehovoriť na večeru, ak by ma pozvali,“ uviedla Lýdia (18) so smiechom. Takže, aké je konečné poradie najsexi futbalistov z A-mužstva podľa oslovených žien z Prešova?

Tu je nimi zvolená TOP 3:

  • 1. Jakub Bartek (22)
  • 2. Patrik Jacko (22)
  • 3. Peter Katona (16)

Pozrite aj najsexi prešovskú hokejistku!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM