Ľubomír Hudačko Hokej

Naši muži rozhodli: TOP 3 najpríťažlivejších hokejistiek Prešova!

Hokej patrí medzi drsné športy. No čoraz viac sa páči aj ženám a tie neostávajú len fanúšičky. Naše Šarišanky sú momentálne na tretej priečke tabuľky. Zisťovali sme medzi obyvateľmi Prešova, ktorá hokejistka sa im páči najviac a to nielen z pohľadu hokejového umenia :)

Ilustračný obrázok k článku Naši muži rozhodli: TOP 3 najpríťažlivejších hokejistiek Prešova!
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Na súpiske ŽHK 2000 – Šarišanka Prešov sa nachádza 21 hokejistiek. Najmladšou hráčkou je Alexandra Čorňáková (nar. v roku 2000). Najstaršou je Martina Stašová (1985).

Fanúšikov ženského hokeja sme sa opýtali, ktorá hokejistka sa im páči najviac a prečo. Oslovili sme mužov rôznych vekových kategórií. Tu sú ich tipy a dôvody podľa čoho si vyberali.

Prešovčanky sú najkrajšie na svete

Vybrať najkrajšiu je obzvlášť v Prešove mimoriadne náročné. Veď v metropole Šariša sa pohybuje na jedem meter štvorcový minimálne desať nádherných dievčat. Dôkazom toho sú aj úspechy na medzinárodnom poli vo forme súťaží Miss. Čo sa týka krásy, inak tomu nie je ani v tíme hokejistiek. Muži mali preto ťažkú úlohu.

„Prešovčanky sú najkrajšie na svete, tam nie je o čom. Ani som nevedel, že tím hokejistiek máme. Ako pozerám, slečny by som určite pozval na večeru každú. Nemôžem vybrať len tak. No určil by som za najsexi asi Ľubicu Štofankovú,“ vysvetlil so smiechom Prešovčan Tibor Ličák.

„Ona má len toľko rokov? No aj tak, mne sa páči Martina Maskaľová. Na svoj vek vyzerá prudko pôvabne, vyspelo a sympaticky,“ uviedol pre zmenu Jozef Dužinský. Práve Martina mala svojich fanúšikov v radoch ďalších oslovených v drvivej väčšine a opäť nechýbali sklamané tváre, keď sme im oznámili jej rok narodenia 1998.

Bodovať neprestávala u mnohách ani Lenka Čurmová, ktorá zaujala: „Má plné pery, na ktoré som zaťažený. Ja preto vyberám ju,“ rozhovoril sa o dojmoch Milan Kovalčin.

Úprimný úsmev

„V hokejovom výstroji svoje telá zakrývajú, prezentujú sa výkonmi. No inak určite sú sympatické a majú krásny úsmev, čo mužom imponuje. Prešovčanky vedia byť pekné. U mňa vyhráva Zuzana Sabolčínová, pre úprimný úsmev,“ uviedol Štefan Milevčík. Spomínaným menom medzi oslovenými mužmi bola aj Lucia Čarnoká. A ako to v našej ankete nakoniec dopadlo?

Tu je zvolená TOP 3:

  • 1. Martina Maskaľová
  • 2. Lenka Čurmová
  • 3. Lucia Čarnoká
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM