Futbal

Zelenobieli opäť nepremenili penaltu: Tatran však vybojoval body a v tabuľke stúpa

Ďalšie tri body si do tabuľky pripisuje Tatran Prešov, uspel totiž na pôde Sniny. A to aj napriek tomu, že v krátkej dobe nepremenil už tretiu penaltu.

Ilustračný obrázok k článku Zelenobieli opäť nepremenili penaltu: Tatran však vybojoval body a v tabuľke stúpa
Foto: Rastislav Búgel

Reakcia trénera

Peter Petráš, tréner 1. FC Tatran Prešov: „Začali sme veľmi dobre, po peknej akci zakončil nekompromisne spoza šestnástky Šimko a išli sme do vedenia. V 10. minúte sme mali šancu zvýšiť na 2:0, ale, žiaľ, nepodarilo sa nám premeniť pokutový kop," uviedol pre 1fctatran.sk tréner zelenobielych.

Tatran tak nepremenil v krátkej dobe už tretí pokutový kop. Stalo sa tak predtým aj v zápasoch s Popradom a Lipanmi. "Po zmene strán to bolo z našej strany viac o súbojoch. Vypadol nám trošku stred poľa, strácali sme tam lopty, nebolo toľko síl. Druhý polčas bol ubojovaný, ukopaný, ale body sa počítajú, zvlášť zo Sniny, kde sa nehrá ľahko. Som veľmi rád, že sme vyhrali. Do Sniny sme išli s tým, že chceme bodovať naplno, išli sme po tri body,“ zakončil. Tatran sa tak posunul na 2. miesto a na prvé Lipany stráca len dva body.

MFK Snina – 1. FC Tatran Prešov 0:1 (0:1)

  • Gól: 4. Šimko
  • ŽK: Dický, Hišem, Svistun – Šimko, Kraľovič. Rozhodovali: Molitoris – Bali – Jenčik, Hamadej, 400 divákov.
  • Prešov: Lukáč – Šimko, Grejták, Petráš, Kolbas – Sabolčík (46. Kopín), Goncharevich, Lupčo – Kraľoviť, Hirka (79. Ivanecký) – Pavúk.
  • Snina: Lojka – Janko, Hišem, Losiev (46. Sehedyi), Rohulskyi, Ferko (77. Ondika), Voroňák (77. Svistuň), Pčola, Roman (21. Jankaj), Bednár, Dický.

A v obrazoch si pozrite momenty trénera Erika Digaňu z pôsobenia vo volejbalovom VK Mirad Prešov. Kliknite si fotogalériu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Vedie volejbalistov Prešova: Erik Digaňa sa stal trénerom v mladom veku
7
Galéria
Zdroj: Roman Kazimír

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM