Ľubomír Hudačko Správy

Záverečné info z prešovského kúpaliska: Brány zatvorili, takto tam hodnotia sezónu

Známe prešovské kúpalisko Plaza Beach má za sebou ďalšiu sezónu. Ako ju hodnotí? Práve to sme zisťovali.

Ilustračný obrázok k článku Záverečné info z prešovského kúpaliska: Brány zatvorili, takto tam hodnotia sezónu
Zdroj: Dnes24.sk

Známe prešovské kúpalisko Plaza Beach začiatkom septembra zatvorilo svoje brány a má tak za sebou ďalšiu sezónu. Aká bola? Práve to sme bližšie zisťovali z prvej ruky.

Priemerná sezóna

Zaujímalo nás aj to, ako to tam vyzeralo s tohtoročnou sezónou, čo sa týka návštevnosti. „Letnú sezónu sme ukončili 2.9.2018, hodnotíme ju ako priemernú. Mesiac jún a júl bol v porovnaní s minulými sezónami najslabší z hľadiska návštevnosti, ale mesiac august jeden z najlepších,“ prezradila pre náš spravodajský portál zaujímavé informácie marketingová manažérka Plaza Beach, Milica Michrinová.

Zároveň doplnila, že ich hostia si najviac pochvaľovali rozšírenie La Veranda baru a takisto rýchlosť obsluhy a pridanie obedového menu do Fast Foodu a Pizzerie. A akú návštevnosť počas tohtoročnej letnej sezóny na kúpalisku Plaza Beach konkrétne zaznamenali?

Najsilnejší a najslabší deň

„Za celú letnú sezónu 2018 nás navštívilo približne 30 000 hostí, v júni to bolo skoro 2 000, v júli 8 000, v auguste 19 000 a v septembri 1 000 hostí,“ konkretizovala Michrinová a dodala aj ďalšie zaujímavé štatistiky.

„Najsilnejší deň bol 2. august 2018, keď nás navštívilo rekordných 1 361 hostí a najslabší 31.8.2018, čo je už koniec sezóny,“ zakončila na záver.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM