Ľubomír Hudačko Kultúra

Zábavný videoklip Prešovčanov z Komajoty: Spevák musel obliekať 30 tričiek, urobili z neho aj chobotnicu :-)

Majú zmysel pre humor. Prešovská kapela Komajota odprezentovala ďalší videoklip a rozhodne ho môžeme zaradiť do kategórie zábavný. Spevák Martin Husovský sa musel pre vznik diela obliekať do 30 tričiek, okrem toho z neho urobili aj chobotnicu. Viac v našej videogalérii.

Ilustračný obrázok k článku Zábavný videoklip Prešovčanov z Komajoty: Spevák musel obliekať 30 tričiek, urobili z neho aj chobotnicu :-)
Zdroj: Dnes24.sk

Komajota vydala ďalši singel s názvom Dym. Prichádza po viac ako ôsmych mesiacoch podobne ako jej predchodcovia s videoklipom. V ňom sa Martin Husovský mení na chobotnicu, obliehajú ho lietadlá a dynamiku refrénu zvýrazňuje striedanie tričiek.

„Niežeby sme nemali čo robiť, práve naopak. Rok a pol pracujeme napríklad na muzikáli Panna Orleánska pre Divadlo Jonáša Záborského, ktorý bude mať premiéru v októbri. Nahrávali sme aj rozprávky Legendárium,“ menuje Martin Husovský niektoré aktivity, ktorým sa venovali v posledných mesiacoch.

Novinka Dym je v poradí deviatym singlom od vydania zatiaľ posledného albumu Kolobeh z roku 2010. Podobne ako predošlé skladby, ktoré nie sú na žiadnom z albumov, predstavuje Komajota aj novinku s videoklipom, v ktorom si hudobníci dovolili spoločne s režisérom Pavelom Višňovským a animátorkou Katarínou Kočanovou viacero fórikov.

Pre samotný klip vzniklo aj 3000 fotografií a Martin Husovský prezliekol viac ako 30 tričiek. „Nielenže som sa x-krát prezliekal, ale ešte zo mňa spravili chobotnicu. Páči sa mi, že je klip doplnený o animáciu aj stop motion prvky,“ hovorí spevák Komajoty. Od roku 2011 sa prešovské trio zameriava na nové formy šírenia svojej hudby, ktoré ponúka internet. Sociálne siete, grafiku a videoklipy vníma ako základ pre šírenie svojej tvorby.

Informácie redakcii poskytol PR manažér Edo Kopček

Čítajte tiež:

Z prešovskej kapely Komajota sa stala Komasyntha: Všetci členovia presedlali iba na syntetizátory!

foto: Pavel Višňovský

Zábavný videoklip Komajoty: Spevák prezliekol 30 tričiek
5
Galéria
Komajota so svojou novou piesňou: Hudba pohladí uši a video zabaví
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM