Správy

Za všetkým hľadaj ženu? Primátorkin syn má na Facebooku viacero tajomných odkazov

Zvláštne odkazy, zvláštne správanie a nezmyselný čin. Okolo konania policajta Martina, ktorý v Prešove zastrelil kolegu Filipa, je viacero záhad.

Ilustračný obrázok k článku Za všetkým hľadaj ženu? Primátorkin syn má na Facebooku viacero tajomných odkazov
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Festina lente (Ponáhľaj sa pomaly), Omnia vincit amor (Láska víťazí nad všetkým), Cherchez la femme (Za všetkým hľadaj ženu). Večný hľadač lásky, harmónie, porozumenia pravde. Tieto odkazy na svojom profile sociálnej siete má policajt Martin Turčan, ktorý v pondelok večer zastrelil svojho kolegu. Ten by na konci marca oslavoval tridsiatku, bol otcom malej dcérky narodenej len minulý rok.

Prosia o odpustenie

Prípad je o to viac šokujúcejší, že strelcom bol syn primátorky mesta Prešov.

Rodina Turčanových nerozumie, prečo došlo k tejto strašnej udalosti a pozostalých prosí o odpustenie.

Na mieste bolo počuť viacero výstrelov, podľa svedkov padlo celkovo osem rán. Obeťou bol Filip, ktorý strelným zraneniam na mieste podľahol. Nezmyselný čin oplakávajú na sociálnej sieti stovky ľudí a mnohí nechápu, prečo k udalosti došlo. Obaja boli železničnými policajtmi a v pondelok malo dôjsť medzi nimi k hádke pri preberaní služby.

Pozýval na poldeci

Motív konania Martina Turčana je obalený záhadou rovnako, ako jeho správanie pred osudným večerom.

Pohyboval sa v dvoch prešovských prevádzkach, navštívil kaviareň aj pizzeriu. Televízia Markíza na webe tvnoviny.sk informovala, že kamarátsky hovoril s ľuďmi, ktorých nepoznal a v jednu chvíľu prítomných pozval na poldeci. Jeho správanie bolo podľa svedkov dotieravé a zvláštne napriek tomu, že z neho nebol cítiť alkohol. Polícia ho po úniku z miesta činu zadržala na strednom Slovensku, aj on mal strelné poranenie.

ilustračné foto

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM